sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Yhteydenotto - Raido


Kysymykseni tänään oli sisäiselle riimuoppaalleni: Mitä minun tulisi tänään tietää?

Nostin kiven Raido - Yhteydenotto, Liitto, Jälleenyhdistyminen, Matka

Tässä riimussa on kysymys yhteydenotosta, kahden elementin, kahden puolen yhteensovittamisesta, ja siitä lopullisesta jälleenyhdistymisestä joka tapahtuu matkan lopussa, kun se mikä on ylhäältä ja se mikä on alhaalta yhtyvät yhdeksi mieleksi. Matka on sielun matka. Ja ylhäältä tuleva ja alhaalta tuleva lähestyvät toisiaan sisimmästä kumpuavasta tahdosta eivätkä olosuhteiden pakosta.
Yksinkertainen rukous sielun matkalle kuuluu:

Tahdon tahtoa sitä mitä Sinä tahdot.


Tämä rukous sopii melkein joka tilanteeseen ja on erityisen sopiva parantamiseen valmistauduttaessa. Raido  on yksi muodonmuutossarjan riimuista.

Sisäiset arvot ovat nyt tärkeitä ja sellaisina aikoina meidän tulee muistaa ettei meidän tarvitse olla täysin omien voimiemme varassa, vaan me voimme kysellä mikä on nyt oikeaa toimintaa. Kysy rukoilemalla, kysy omalta sisimmältäsi, ruumiisi vaistomaiselta tietämykseltä, korkeammalta minältäsi. Kun olet saanut varman vastauksen, voit läpäistä oman vastustuksesi antamalla oikean toiminnan virrata lävitsesi. Jos sinun ei ole määrä vielä tehdä aloitusta, tyydy odottamaan; odottaessasi raivaa esteitä tieltäsi. Kun vastustus on hälvennyt, ei tarvitse katua että on yrittänyt jotain väkisin.

Kuten aina, matka suuntautuu kohti itsen paranemista, itsen muuttumista ja liittoa Itsen, korkeamman minän kanssa. Kysymys ei ole mistään se vähäisemmästä kuin esteettömästä, täydellisestä liitosta. Mutta Taivaan ja Maan liittoa ei voi pakottaa. Pysy rajoissasi. Pysy kohtuudessa. Aineelliset edut eivät paina paljon itsen matkalla kohti Itseä.


Luota omaan prosessiisi - se on tämän riimun sanoman ydin. Luovu illuusioista. Pysy erilläsi samanmielisistä tovereistakin; joukon voima ei auta nyt, tätä osaa matkasta ei voi jakaa. Sisin tunne, spontaanisti ilmaistu, on vaatimuksena nyt. Raido rohkaisee sinua tekemään matkasi, etsimään etsimäsi - ja jos olet jo aloittanut, jatkamaan.


Minä olen matkani jo aloittanut ja se on vapauttava tunne - Tahdon tahtoa sitä mitä Sinä tahdot.

Rakkaudella Maia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti