torstai 7. helmikuuta 2013

Ihmeiden laki

Ihania asioita tapahtuu juuri nyt. Reikiopettajalta sain sähköpostia, että uusi reikikurssi järjestetään ennen kesää. Kiitos kiitos kiitos. Se toteutuu oikealla ajalla.
Olen kysynyt eräältä tapaamaltani henkilöltä, tietääkö hän kotipaikkakunnallani olevista meditaatio-illoista ja vielä parempaa. Häneltä tuli tänään viesti, että on tavannut ihmisen kaupassaan, joka puhui Doreen Virtuesta!!! Ja ilmeni, että hän on enkeliopettaja meidän paikkakunnallamme!!! Kehitteillä on ilta enkelien merkeissä,  aivan loistavaa. Ei voi muuta kuin kiittää sydämestä näitä tapahtumia.

Ihmeiden laki on toteutunut kohdallani. Ajatusten voima on vetänyt puoleeni henkisiä asioita, yhteensattumia alkaa tapahtua. Nämä ovat merkkejä siitä, että tiedän olevani oikealla tiellä.
Lue täältä enemmän.

Tästä tapaamastani henkilöstä vielä - viime kesänä aivan järkyttävänä sadepäivänä menin hänen liikkeeseensä katselemaan kirjoja, josko jotain löytäisin. No valitsin Mayojen testamentin ja ennustuksen. Kun menin maksamaan niitä, hän katsoi minua ja sanoi, että on pakko nyt kommentoida. "Kun tulit kauppaan, näin valtavan valoisuuden sinussa ja seurasin mielenkiinnolla mitä ostat, jos ostat jotain no juuri tällaista (viittasi valitsemiani kirjoja) sanon sinulle tästä, mutta muuten en olisi uskaltautunut puhumaan valoisuudesta mitään". Hymyä ja tunnetta, että ollaan tavattu aikaisemminkin.
Monta kertaa kävin häntä katsomassa kirjakaupassa, mutta oli eri myyjä, kunnes muutama päivä sitten menin taas ja päätin kysyä, että onko ko. henkilö milloin tavattavissa, ja siellähän oli tiskin takana, joten kysyin asiani ja tässä on tulos. Aivan mahtavaa!
Mielenkiinnolla odotan tulevaa.

Paljonhan on englanninkielisiä enkelikortteja sekä kirjoja, mutta nyt on ilokseni ilmestynyt Parantavat Enkelit, Doreen Virtuen kirja+kortit. Booky.fi-sivulta voi tilata ilman postimaksua. Ihanaa tämäkin.

Rakkaudella Maia

2 kommenttia:

  1. Voi mahtavaa, olen ikionnellinen puolestasi!! :) Mitä kaikkia uusia mahdollisuuksia tämä tuokaan mukanaan! :)

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta :) Rahaan liittyvää huolta kaikesta mitä tai mihin haluan osallistua, niin koko ajan nousee enkelikorteista viestiä, että älä kanna huolta rahasta, se järjestyy. Runsausajatteluhan lähtee siitä, että juuri sillä hetkellä käy läpi mitä minulla nyt on. On koti, rahaa ruokaan, työ ja rakkaat läheiset, joten ei mitään hätää :) Kirppispöytää ajattelin duunata, voin toteuttaa kivihankintoja Voimaannu messuilla mm.
    Ihanaa päivää sinulle!

    VastaaPoista