sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Intuitio

Eilen selasin enkelipakkani kortteja tovin kädessäni, pyysin että minulle näytetään mitä  minun tulee  tietää ja ymmärtää nyt. Tässä on vastaus, joka tulee sisimmästä intuitiostani käsin:


Kaikki ei ole vain omaa kuvitelmaasi. Sinulla on todellakin kyky aistia ja nähdä epätavallisen herkästi, ja olet kosketuksissa henkimaailman kanssa.

Poimin sen olennaisen tekstistä tähän, en kirjoita kokonaan. Niinpä jatkan edelleen meditoimista ja rukoilemista, no sitähän en nyt aikonutkaan lopettaa vaikka tuo alempi vuodatus ehkä antoikin ymmärtää niin, että kaikki heitetään romukoppaan,

Sain muuten oikeanpuolen selästäni tosi kipeäksi ja jäykäksi. Minulla on todella todella harvoin selässä ja hartioissa mitään vaivaa, mutta nyt tämä on selkeä viesti, älä käännä selkääsi kulkemallesi tielle, käänny ympäri ja aloita matkantekosi jälleen.

Tänä aamuna otin enkelikortit taas käteeni ja hiljennyin hetkeksi, taustalla kuului Anun enkelimeditaatio levy - voimakas "hyristys" kulki lävitseni ja niinpä katsoin juuri sen kortin mikä oli kädessäni -En ole himoliikkuja, en pidä hikisistä treeneistä enkä suuremmin ponnistelua vaativista lajeista, kokeiltu on kaikenlaista - mielenkiintoinen nosto. Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni joogan aloittamista. Kuunneltuani Anun enkelimeditaation - läksin lenkille, haukkasin happea  ja kuvittelin universaalin valon jokaisella hengenvedollani sisälleni. Kävin saunassa ja oloni on kohentunut kummasti.

Poimin tähän olennaisen kortin viestistä - Kehon harjoittaminen ja liikkuminen on olennaista unelmiesi ja tavoitteidesi toteutumiselle. Se tuo energiaa ja elinvoimaa, joka auttaa sinua aloittamaan ja viemään hankkeita päätökseen.

Olen lähettänyt pyynnön enkeleille tuoda elämääni samanhenkinen ystävä, jonka kanssa voisin käydä lenkillä ja puhua näistä asioista joista kirjoitan. Kaikkien kanssa henkisyysasioita ei voi jakaa, senkin olen kokenut, se tuo negatiivista energiaa ympärilleni ja olen kyllästynyt selittämään tai puolustamaan omia kantojani ja pyrkimyksiäni. Olen sitä mieltä, että henkisyys laajenee kun sen jakaa oikeiden ihmisten kanssa, he nostattavat energiaani ja tuovat omista kokemuksista lisäpontta maailmaani.

Valoista sunnuntaita rakkaudella Maia

4 kommenttia:

 1. Hei Maia,

  Olen itse monesti myös kompastunut samaan turhautumiseen kun en koe konkreettisemmin noita henkiolentojen läsnäoloa. Mutta ehkä olisi hyvä miettiä myös, että miksi sitä "näkemistä" kaipaa niin paljon, miksi ei osaa vielä luottaa, että he ovat vierellämme joka hetki opastamassa eivätkä välttämättä tule paikan päälle vasta kutsuessa. Tähän turhautumiseen meinasin hukkua joulun aikaan kun kanavat oli ns. lyöty kiinni enkä saanut mitään tuntemuksia mistään, mutta myöhemmin ymmärsin että ehkä yritin liikaa, odotin niin kovasti kuulevani ja näkeväni jotain minun ulkopuolelta että unohdin kuunnella itseäni. Nyt ainakin olen huomannut muutamana kertana, että omaan itseeni ja siihen omaan sisäiseen rauhaan keskittyminen vahvistaa myös niitä muita odotettuja tuntemuksia :) Ja se miksi sitä tunnetta kaipaa yhä uudelleen arkeensa, johtuu varmaan siitä kun se tuo mukanaan niin rauhallisen ja ihanan olon itselleen.

  Ihania kortteja olet saanut! Kivaa sunnuntaita myös toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sunshine!
   Sitä yrittämistä liikaa on ollut minullakin ja samaan tulokseen päätynyt, että sitä kaipaa koska siitä saa rauhaisan olon itselleen. Pitää yrittää vain nähdä pienissäkin asioissa enkelin jäljen ja onhan niitä kovastikin.
   Ihanaa uutta viikkoa sinne päin :)

   Poista
 2. Kiitos kauniista viestistä blogissani ja sen ansiosta löysin tänne sinun blogiisi <3

  Ajattelen, että elämä on aaltoliikettä ja säiden vaihtelua kuten luonnossakin. Itse huomaan, että toisinaan kaikki on helppoa ja sitten on päiviä, jolloin on vain hyväksyttävä tukkoisempi olotila luottaen siihen, että se menee ohi.

  Selkäkivut voivat joskus olla sitä, että saamme itsellemme " siivet" kun teemme paljon henkisiä harjoituksia ja alamme avautua omalle henkisyydelle <3

  Tuntui hyvältä lukea avointa ja rehellistä kirjoitustasi täällä blogissasi. Tunnelma on lämpöinen - kiitos sinulle ja mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sari kun minua alkoi hymyillyttää tuo siipi juttu, sillä meinasin jo eilen sanoa miehelleni että katsohan kasvaako minulle siivet selkään, mutta kun hän on vähän skeptikko näissä asioissa niin pidin omana tietonani :) Ihanaa että sinulta tuli samanlaisia ajatuksia.
   Kiitos sanoistasi ja ihanaa uutta viikkoa myös sinulle.

   Poista