tiistai 5. helmikuuta 2013

Minulla on aikaa

Päädyinpä nyt selkäni takia sairauslomalle. Aion ottaa näistä seitsemästä päivästä kaiken positiivisen irti. Eilen katsoin youtubesta pari jooga-videota, jotka teinkin heti ja tänä aamuna taas. Pienin askelin aloitan, vain muutama helppo liike alkuun. Tässä linkki joogaamaan. Siinä viereisessä palkissa onkin sitten muutamia jooga-videoita mistä valita itselle sopivin.

Kuuntelin myös Anun enkelimeditaation ja siinähän voi kysyä enkeliä joka on läsnä ja ennen kuin ehdin edes kysyä loppuun niin mieleeni popsahtaa nimi, ekalla kerralla tuli Esaia ja eilen Joona. Koska en ole aiemmin kuullutkaan näistä nimistä googletin ne, profeettoja molemmat ja luin heidän profetioistaan sen mitä google näytti.
Eilen myöskin sain niin ihanaa violetin ja vihreän väriä meditoidessani - en ole pitkään aikaan nähnyt näin voimakkaita värejä. Siispä minun selkääni siinä hoidettiin uskon niin.

Eilen oli aikaa miettiä kaikenlaista ja murehdinkin mielessäni sitä, etten saanut työvuoroja sovittua omalla paikkakunnallani olevalle reikikurssille, enkä yhtään tiedä mistä rahat siihen tai enkelikursseillekaan, joista haaveilen, niinpä selasin taas enkelikorttejani pyytäen vahvistusta juuri sille hetkelle ja nostin Maia kortin. Ja voinko parempaa uskonvahvistusta saadakaan.


Näin siinä sanotaan : "Kannustamme sinua jatkamaan opintojasi, sillä uuden oppiminen ja uudet kokemukset auttavat sinua löytämään elämäntehtäväsi ja saavat elämäsi kukoistamaan. Saatat huolehtia siitä, miten löydät varat tähän koulutukseen. Me vakuutamme kuitenkin, että saat kaiken tarvitsemasi matkan varrella."
"Uuden oppiminen on palkitsevaa. Se laajentaa näkemystäsi omasta sisäisestä voimastasi, kehittää muistiasi ja auttaa sinua toimimaan pontevammin elämäntehtäväsi eteen. Me ohjaamme sinua opettajien, koulujen, kirjojen, raha-asioiden, aikataulujen ja kaiken muun tarvittavan kanssa. Kaikki tämä on nyt saatavillasi".

Niinpä kun aika on minun päästä reikikurssille tai enkelikurssille - se tulee vaivattomasti eteen eikä rahastakaan ole puute.

Tämä sairausloma on varmasti tarkoitettu juuri niin, että on aikaa meditoida, käydä luonnossa liikkumassa ja ammentaa sieltä energiaa, kuunnella enkelimusiikkia ja lukea rauhassa,  lähdenkin tästä aamupalan tekoon ja sen jälkeen metsään lenkille. Ja sieltä kun tulen voinkin hiljentyä meditoimaan.

Valoa päivääsi
Rakkaudella Maia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti