Kivieni sivu

Kivillä on yhä enenevässä määrin merkitystä elämässäni henkiselle tielle lähdettyäni. Kivien voima, niiden pehmeä sileys rauhoittaa ja tuntuu hyvältä kun pitelen kädessäni jotakuta näistä tai kaikkia kiviä hypistelen kerralla, niiden mukava ääni, kun osuvat toisiinsa, antaa uskomatonta energian tunnetta.

Suolakivilamppuni palaa päivittäin ja sen ihana, pehmeä valo oikein imee katseeni välillä siihen.


Himalajan suolakivilamppu puhdistaa ilmaa, sopii astmaatikoille ja allergikoille myös. Yövalona rauhoittaa ja antaa levollisen unen. Lamppuja on eri kokoisia ja hieman eri värisiä.  Tämän ostin vuosi sitten Minä Olen messuilta

Sormukset ja sammal-akaatti korvakorut.


Vihreä akaatti torjuu kaiken pahan, lisää kaunopuheisuutta :). Antaa elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Tasapainottaa fyysistä energiaa.

Sininen sodaliitti puhdistaa häiriötekijöitä ja auttaa keskittymään olennaiseen, tähän hetkeen.

Ihana kirkas seleniittisydän.


Seleniitti on korkeasti värähtelevä valoenergiaa välittävä kivi. Aktivoi kruunuchakraa. Pidettäessä kädessä tai otsalla rauhoittaa ja hiljentää ajatuksia. Kiveä käytettässä saa yhteyden korkeisiin energioihin ja kehittyy niiden kanssa työskentelyssä. Värähtelee samalla taajuudella enkelien kanssa. Tuo valoenergiaa keholle, mikä eidstää hyvinvointia ja kohottaa ajatuksia, auttaen raskaiden ajatuksien vähenemisessä mielestä ja tunteista.

Tähän kiveen rakastuin ensisilmäyksellä, sitä kun kääntelen kädessäni ja katson eri kulmista, sädehtii ja heijastaa sisältä ihanaa valoa. Ostos viime joulukuulta Jyväskylästä .
Tällä kivellä ja ostamallani chakrarannekkeella oli voimakas yhteisvaikutus minuun, yhtäkkiä rupesin itkemään ilman mitään sen kummempaa syytä.

Chakraranneke on mukanani melkein joka päivä töissä ja sormuksetkin sopivat tämän kanssa hyvin yhteen.


Muistaakseni myyjä sanoi, ettei tätä pitäisi pitää kovin montaa päivää yhtäjaksoisesti ranteessa, en muista nyt miksi, mutta minulla se on yöpöydällä yöllä jos se on päivällä kädessä. Joskus laitan sen yöksi ranteeseeni ja otan aamulla pois.

Tästä kivestä en ole varma mikä se on, mutta päädyin sellaiseen kuin rodoniitti.


Sydämen kivi. Auttaa työstämään ja kasvattamaan myönteisyyttä ja rakkautta äitiyden ja naiseuden alueilla.
Täytyy ottaa kivi mukaan Voimaannu messuille ja kysyä asiantuntijalta mikä kivi on kyseessä ihan varmasti, ettei jää arvailuksi.

Pienet kivet ovat kaikki ostettu Lahdesta muutama vuosi sitten, siellä oli ensimmäinen kokemukseni  henkisiin asioihin. Silmät ymmyrkäisinä katselin kaikenlaista, mutta ei vielä silloin kolahtanut, vain pienet kivet otin mukaani.

Ruusukvartsi. Lahdesta.


Levittää ympärilleen rakkautta ja myötätuntoa, auttaa antamaan anteeksi niin itselle kuin muille. Hoitaa sydänschakraa. Sopii pöydällä vesimaljassa pidettäväksi.

Vihreä aventuriini kuuluu myös ensimmäisiin henkisiin kiviini.


Virkistävää kuplivaa energiaa koko keholla. Päiväksi taskuun niin auttaa laajentamaan sisäistä näkökykyä.

Violetti ametisti. Ostos yhdessä sormuksien kanssa Jyväskylästä.


Parantava kivi, poistaa kipuja ja rauhoittaa kehoa. Inspiroi ajatuksia.

On myös henkinen kivi: Rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa. Ametistilla on korkea henkinen värähtely - siksi se on hyvä meditaatiokivi.

Fuksiitti rubiini, ostos Minä Olen messuilta viime vuodelta.


Auttaa käyttäjäänsä luottamaan viisauteensa ja olemaan vapaampi ja luottavaisempi itseään ja elämää kohtaan. Fuksiitin energia rauhoittaa ja antaa keholle ja mielelle iloisuutta ja vapauden tunnetta. Rubiini vahvistaa sydämen viisautta ja luottamusta. Se auttaa toimimaan rakkaudellisesti ja viisaasti harkiten sekä tekemään kauaskantoisia, viisaita valintoja ja ratkaisuja. >henkiselle käyttäjälle kivi toimii myös oppaana Atlantiksen viisauteen sekä laajempaan ymmärrykseen maailmankaikkeudesta.

Minulla on tämä kivi spiraalissa ja pidän sitä usein kaulassa.

Enkeliheiluri ostos viime joulukuulta Jyväskylästä samalla reissulla kun seleniittisydän ja riimukivetkin.


Ruusukvartsinen enkeliheiluri on silloin tällöin käytössä selkeitä kysymyksiä halutessani nopeasti. Joskus laitan sen myös kaulaan ketjuun.

Riimukivet.


Ralph Blumin riimujen kirja opastaa näitten käytössä. Pidän myös riimupäiväkirjaa, en ihan kaikista kysymyksistäni, mutta isommat asiat ollessa kyseessä kirjaan ylös.

Lainaan riimujen kirjan alkua tähän : "Tässä esitellyt riimut ovat parantavia, hyväätekeviä merkkejä, en eivät vahingoita sinua millään tavoin. Opettele niiden kieli ja anna niiden puhua sinulle. Lähde liikkeelle siitä mahdollisuudesta että ne tarjoavat itsetuntemuksen takapeilin, väylän tiedostamattoman mielemme tietolähteille. Pidä mielessäsi, että pyydät oraakkelilta neuvoa, etkä ennustusta."

Sen verran olen näihin jo tutustunut, että huomaan niiden kiinnittävän sisäiseen tietoisuuteeni huomioni. Kiviä nostaessani aina ne antavat aihetta itsetutkiskelulle ja kummasti selkeyttävät sen hetkisen ongelmani ytimen, sisäinen viisauteni siis puhuu, ei mitään sen kummempaa taikuuta.

Tässäpä nämä kiveni sitten tällä hetkellä ovatkin. Voimaannu messuilta aion hankkia lisää, kunhan tutkin minkälaista tarvitsen seuraavaksi elämääni.

Täällä Somsolan sivuilla on kattava kavalkadi ihanista kivistä.

1.4.2013

Kivienisivu päivittyy uusilla tulokkailla Seinäjoen Voimaannumessuilta ostamillani.

Krysopraasi vihreä
Vedenvihreä, rauhoittava. Toimii siltana meditaatioon ja mielikuvamatkoihin. Sen kautta kivi ohjaa kehoa ja mieltä toimimaan tasapainossa toistensa kanssa.Keltainen kalsiitti

Tuo mieleen ja kehoon iloa ja aurinkoista huolettomuutta. Ystävyyden kivi. Aktivoi iloista yhdessä oloa ja yhteenkuuluvuuden energiaa ympärilleen. 2.3 chakrojen hoitava kivi.Vihreä kalsiitti
Ohjaa käyttäjäänsä olemaan vapaampi ja ystävällinen itseään kohtaan. Energisoi uupunutta sydäntä.Turkoosi

Amerikan intiaanien pyhä kivi joka ohjaa käyttäjäänsä heidän viisautensa lähteille. Hoitaa kurkkuchakraa. Rauhoittaa ja selkeyttää.Atsuriitti

Parhaita intuitiota voimistava ja kehittävä kivi. Pitämällä sitä otsan ja pään alueella ensin muutamia min, se voimistaa alueen chakrojen toimintaa. Avaa ja tarkentaa selvänäköisyyttä.
Illalla käytettäessä se voi tuoda paljon vastauksia unen aikana. Puhdistaa menneisyyttä. Otsachakrakivi.


Vuorikristalli

Tämän valitsin sen muodon vuoksi, on kuin pehmeä pyramidi. Kanavana käyttäjänsä ja hänen auttajiensa välillä.

Enkelikivi
Luo suojaavaa energiaa ympärilleen. Vie tietoisuuden enkelien tasolle. Tasapainottaa energialinjoja.


Tämän päivityksen kivet ovat mukana arjessani, yksi tai kaksi seuraa mukanani työpaikalleni myös.
Kivistä saan energiaa ja voimaa eri tilanteissa ja niiden myötä pääsen rauhoittumaan meditaatiossa.

Kesäkuun 2013 aikana ostamani kivet

Lapis lazuli

Tämä "hyvän olon kivi" vahvistaa henkisiä kykyjä sekä luontaisia lahjoja ja taitoja. Henkinen kestävyys lisääntyy ja unettomuudesta on mahdollista päästä eroon. Tukee luovaa ilmaisua ja antaa viisautta.  Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Lapis lazuli auttaa laittamaan asiat järjestykseen, jolloin epäselvyydestä mahdollisesti seurannut masennuskin hellittää.


Sininen fluoriitti

Rauhoittaa tunteet ja tuo kommunikaatioon lisää syvyyttä ja henkisyyttä. tekee hyvää kyynelkanaville, limakalvoille, nenälle, sisäkorvalle, tasapainoaistille, kurkulle ja puheelle.

1 kommentti:

  1. Oulusta vahingossa löysin kaupan jossa myydään kivejä. Jokin kivissä kiehtoi ja olen nyt ostanut monenlaisia. Melkoinen kokoelma oikeastaan. Kivistä tulee jotenkin turvallinen olo ja niitä on mukava vaan katsella ja hypistellä käsissä.

    VastaaPoista