sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Maailmanlaajuinen valomeditaatio

Tänään on taas aika valomeditoida maailmanlaajuisesti klo 22.00. Saas nähdä miten pääsen mukaan - oloni on ollut hyvin raskas ja levoton, en tiedä syytä siihen. Olen meditoinut, tehnyt kiviterapiaa ja yrittänyt taas meditoida, en ole päässyt mihinkään näistä kiinni, ne eivät ole tuntuneet yhtään miltään. Ihan kumma juttu, mutta jospa se korjaantuisi tänä iltana. Aishan blogissa englanniksi valomeditaatiosta ja Sunshine on suomentanut meille ko. valomeditaatioviestin, jonka voit lukea Enkelinpölyä tossuissa-blogista.

Kaikille ihanaa meditaatiomatkaa maailmanlaajuisesti.
Rakkaudella Maia

1 kommentti:

  1. Tälläkään kerralla en oikein päässyt ns. sfääreihin mitä odotin. Saavuin lammelle jossa ensin näkyi vain muutama ihminen, mutta sitten keskitin "katseeni" sydänkeskukseeni ja silloin näin laajemmalle ja ihmisiä enemmän lammella istumassa. Istahdin heidän joukkoonsa ja siinä samassa ylhäältä laskeutui valo-olento loistaen ja levittäen siipensä tai kätensä tervehtimään meitä. Lampi välkehti taas hopeisena edessämme. Hänen sivulleen laskeutui joku ylösnoussut mestari, (niin minä tunsin sydämessäni)ja meidän kaikkien sydänkeskuksista tai sieluista lähti valojuovat joista kehkeytyi valoverkko, joka leijaili näiden kahden olennon luo. He ottivat sen ja minullä jäi sellainen tunne, että he levittävät kyseisen verkon koko maapallon päälle ja siihen se sitten loppui, tai tämän verran muistan, koska nukahdin taas.
    olen tuntenut nyt jonkin aikaa että minussa on jotenkin vähättelevä asenne itseäni kohtaan, en osaa oikein selittää sitä, ehkä ikään kuin joku yrittäisi kampittaa minua tällä henkisellä tiellä - meditoinnit ovat viliseviä sekavia sessioita ja aina nukahdan kesken kaiken. Työnkuvani on muuttunut, vaikka se onkin ihan mukava asia, niin ehkä sieltä tulee joku malttamattomuus pysähtyä hiljentymään, en tiedä, mutta näillä eväillä mennään nyt eteenpäin. Kyllä se siittä vielä kirkastuu.

    VastaaPoista