lauantai 7. syyskuuta 2013

Kirjakavalkadi

Flunssa iski kurkkukipuineen. Ei jaksa tehdä mitään fyysisesti ponnistelua tarvitsevia juttuja, joten ajattelin kirjoitella kirjoista, jotka ovat sysänneet minut alkuun henkisellä tielläni. 

Joseph Murphyn kirja Alitajuntasi voima oli ensimmäinen kirja johon tartuin muuttumisen tielläni. Tuttavani äiti sitä suositteli enkä ennen ollut kuullutkaan mistään alitajunnan voimista yms. Tämä kirja sai aikaan sen, että tiedonnälkäni kasvoi ja pikkuhiljaa on tultu tähän päivään, jolloin parantavat kivet ovat sydäntä lähelläni, reikikurssi käyty ja olen avannut mieleni kanavoinnin aloittamiselle.

Tässä pieni pätkä kirjasta - voimallinen sellainen - se jo houkuttaa sinut kokeilemaan ja avaamaan sydämesi alitajunnan voimalle:

Alitajuntasi saa aikaan ihmeellisiä asioita kun käytät avuksesi kurinalaista eli tieteellistä kuvittelua. Kuten aikaisemmin on mainittu, alitajuntasi on kehosi rakentaja ja kaikkien elintoimintojesi vartija. 
        Raamattu sanoo: "Mitä ikinä pyydätte siihen uskoen, sen te saatte." Usko on jonkin asian hyväksymistä todeksi eli elämistä tilanteessa, jossa asia on jo totta. Kun pidät yllä tätä mielentilaa, tulet iloitsemaan siitä, että rukoukseesi on vastattu.

Rukoile näin, niin saat tuloksia
Yleisin menetelmä on seuraava
1.  Tarkastele ongelmaa.
2. Pyydä ongelmaan sitä ratkaisua, 
jonka ainoastaan alitajuntasi tuntee.
3. Ole täysin vakuuttunut siitä,
että ongelma on jo ratkennut.

Alä heikennä rukoustasi sanomalla: "Toivoisin, että (esim.) paranisin." "Toivottavasti näin käy." Sinun pitää tuntea olevasi tapahtuman "herra". olet sopusoinnussa. Tiedä, että olet terve. Toimi viisaasti alitajuntasi rajattoman parannusvoiman välikappaleena. Välitä alitajunnallesi  ajatus täydellisestä terveydestä, ole siitä täysin vakuuttunut ja rentoudu sen jälkeen. Älä anna minkään tunteen vastustaa asiaa. Sano tilallesi ja olosuhteillesi: "Tämäkin asia häipyy pois." Rentoutumalla vaikutat alitajuntaasi ja annat ajatustesi taustalla olevan kineettisen energian ryhtyä toimimaan ja toteuttamaan toivomasi asian.

Illalla nukkumaan käydessä alitajunta on hyvä valjastaa unelmille, koska ne jäävät viimeisenä mieleen ennen nukahtamista eikä valveilla olo anna järjen eikä pakonomaisen suorittamisen kumota alitajuntasi työskentelyä.Tämä seuraava kirja vain vahvisti silloin aikoinaan ja vahvistaa edelleenkin matkaani henkisyteen. Mukaan tulevat uskonvarmistukset, täsmälliset tietoisesti muotoillut myönteiset ajatukset. Siis, kaikki on syytä muotoilla täsmällisesti niin pienet kuin isotkin asiat. Esimerkki tulee tässä :)

Kursseillani annan yleensä aina uskonvarmistuksen esimerkiksi ja kerron myös että toisinaan lisään siihen, että päivä on täynnä iloisia yllätyksiä. Kakkonen eli alitajunta ottaa tilauksen vastaan, joten eräälle kurssilaiselle kävi seuraavalla tavalla. Hän kertoi liittäneensä eräänä aamuna uskonvarmistukseen päivän aikana tulevan "jymy-yllätyksen". Päivä kului tavalliseen tapaan. Iltapäivällä hän istahti autoonsa ja lähti ajamaan ja silloin jymähti. Moottoripelti ponnahti jylisten auki. Hän suhtautui tilanteeseen hiukan ärtyneesti, mutta muisti sitten ja purskahti nauruun. Hän oli tilannu jymy-yllätyksen ja sen hän sai. Hän ei ollut käyttänyt sanaa iloinen tai myönteinen eikä ilmeisesti myöskään ladannut toivomukseen iloista odotusta. 

Me kaikki varmasti haluamme rikkaampaa elämää joka tasolla, joten tähän kohtaan uskonvarmistus, meille kaikille:

Tiedän että kaikki mitä ajattelen, oma sisäinen valintani, jonka perusteena on ehdoton usko ja varmuus, toteutuu kohdallani. Valitsen nyt ja aina kaikkea mikä on itselleni parhaaksi: terveyden, ilon, tasapainon ja Jumalan kaikki rikkaudet joka tasolla: hengellisellä, mielen ja aineen tasolla. Tiedän että Jumalan rikkaudet ovat jokaisen ihmisen perintö ja otan nyt vastaan perintöosani. Kaikki osakseni tuleva hyvyys rikastuttaa elämääni ja mieltäni ja jaan sitä ympäristööni rakastavin ajatuksin, rakkauden täyttämin sanoin ja rakastavin lahjoin. Mitä enemmän annan sitä enemmän saan. Sovellan joka päivä tätä virtauksen periaatetta. Kaikki hyvyys virtaa minulle, minun kauttani ja minusta ikuiseen, ehtymättömään vuohon. Ainoa luova energia on loputon ja minä olen sen osa.Sateenkaaresta todellisuuteen kirja tuli elämääni astrologin kautta, hän näki minussa parantajaa.
Hän myös opetti minulle kuinka parantamista voi harjoittaa läheisilleen ja "koekaniinina" olivat äitini ja siskoni. Tämän kirjan on kanavoinut Liisa Riikonen. Nyt kun olen heräämässä kanavoinnille, niin tästä kirjasta on pakko laittaa tänne tällainen kohta:

Kirjan vastaanoton aika oli eri syistä itselleni omakohtaista vaikeaa kasvun aikaa, joten viimeisen tekstin kanavoituani helpotukseni oli valtava - olin omalta osaltani pystynyt vastaamaan tähän elämäni suureen haasteeseen. Kanavointi oli pikkuhiljaa vahvistunut niin että alun viidentoista minuutin yhtäjaksoinen vastaanotto oli laajentunut parhaimmillaan kahden tunnin mittaiseksi. Kaksi tuntia tekstin vastaanottoa tietämättä lainkaan mitä seuraavan sanan jälkeen tulee! Tietenkin minuun iski välillä epäluulo, onko teksti varmasti kanavoitua vaiko vain oman mieleni tuotosta. Epäilyni poisti parhaiten mieheni Jukka, joka totesi, että jokainen, joka Liisan tuntee, tietää kyllä ettei teksti VOI olla hänen omaansa. Kiitos, että palautit jalkani maahan ja kunnian tekstistä heille, joille kunnia kuuluu! 

Omat kanavointiyritykseni ovat tuottaneet pari kolme sanaa ja mietin samaa, että noinkohan itse keksin sen, mutta kuten Päivi Kaskimäki minua kehoitti: Luota itseesi ja harjoittele, ota kynä käteen ja kirjoita ensimmäiset sanat mitkä pulpahtavat pintaan, siitä se lähtee.

Kanavoinnilla jatketaan edelleen. Tämän kirjan lukemisen aloitin jälleen ja kas kummaa, siitä osaan poimia nyt aivan erityisellä tavalla tekstiä omiin tarpeisiini. Saatteeksi -kohdasta pieni pätkä:

Olemme kaikki kokeneet, erityisesti kriisiaikoina, elämässämme hetkiä, jolloin tiedostimme äkillisesti jonin uuden vastauksen tai ratkaisun ongelmaamme. Olemme myös kaikki kokeneet hetkiä, jolloin kykenimme toimimaan tavanomaista viisaammin, vahvemmin ja rohkeammin. Jotkut ajattelevat tällaisten hetkien olevan lähtöisin korkeammalta minältään, toiset taas puhuvat johdatuksesta.
Eräät kutsuvat tällaisia hetkiä kanavoinniksi, jotkut selvänäköisyydeksi ja toiset taas yhteydeksi universaaliin mieleen. 

Sanaya Roman kanavoi opasta jonka hän on nimennyt Oriniksi. Tämä kirja voi auttaa sinua vapauttamaan sydämesi ja saamaan käyttöösi kaikki ne mahdollisuudet, jotka olet saanut synnyinoikeutenasi. Chakroista kiinnostuttuani ostin tämän oppaan. Kirjassa esitellään seitsemän päächakraa ja tärkeimpien sivuchakrojen sijainti sekä kaikkien chakrojen aktivointiopastus, kuinka ne avataan ja harmonisoidaan. Hyvä peruskirja. Kirjassa myös opastetaan meditaatioiden, mantrojen ja erilaisten joogamuotojen hyväksikäyttöön chakraterapiassa. Tein erään testin ja siitä voit lukea täältä.Louise L.Hayn kirja opetti minua etsimään vaivoilleni henkisen syyn. Mitkä ajatukseni ovat aiheuttaneet minulle tämän vaivan? Kirjassa on kattava luettelo ja usko tai älä, niin hyvin hyvin usein sieltä löytyi täydellinen selitys vaivalleni. Yksinkertaisesti tähän voisin laittaa neljä kohtaa johon Louise kehoittaa :

1. Etsi sairautesi henkinen syy ja mieti, pitääkö se 
paikkansa sinun kohdallasi. ellei näin ole, istu
hiljaa ja kysy itseltäsi: Mitkä ajatukseni ovat 
aiheuttaneet minulle tämän sairauden?

2. Toista itseksesi: 
Olen valmis luopumaan siitä ajatuksesta,
joka loi minussa tämän tilan.

3. Toista uutta ajatusmallia itseksesi useaan kertaan.
4. Kuvittele, että paranemisesi on jo alkanut.

Aina kun ajattelet sairauttasi, toista, mitä olen yllä ehdottanut.

Minun käsikirjani tällä hetkellä. Kivien parantava voima innostaa ja kiinnostaa ja olen todennut sen toimivan. Leikkimielisesti sanoen: Kivitän itseäni usein ja valitsen voimakivet töihin mukaan sekä hoidan unettomuuttani ja muitakin "oireita" kivillä. Hyvät selkeät ohjeet innostavat parantamaan kivillä.
Mm. kanavointiin auttaa akaatti ja kalsiitti. Angeliitti auttaa saamaan yhteyden enkeleihin. Selvänäköisyyteen taas apofylliitti, charoiitti ja tuliakaatti.
Titaanikvartsi auttaa näkemään auroja ja tulkitsemaan niitä.
Violettiliekki astuu elämääni dekreineen. Violettiliekki tuli vastaani aina silloin tällöin ja niinpä tämäkin kirja löysi tiensä luokseni. Autolla ajaessani töihin lausun violettidekreetä joka päivä. Se on lyhyt ja sitä toistan vähintään 9 kertaa. Dekreet ovat aina kolmella jaollisia 3,6,9 jne.

Tämänkertainen dekreehokemani on:

Minä olen violettiliekki.
Minä olen kultahopeaviolettiliekki.
Minä olen armonliekki.
Minä olen ilonliekki.
Minä olen Jumalan valo,
loistaen lailla auringon.

Violettiliekkiä käytetään nopeuttamaan henkistä kehitystä, sillä on myös nuorentava ja virkistävä vaikutus. Kirjassa on erilaisia dekreitä ja visualisointiohjeita. Kuntopyörää polkiessa otan kirjan käteen ja luen pidemmän violettiliekkidekreen ja visualisoin sitä edessäni. Ja jotenkin tuntuu aina siltä, että poljen aina vain kiivaammin ja kiivaammin :)
Anu Wyskielin kirjat ovat aivan ihania ja niissä on erilaisia vinkkejä kohdin puhdistamisesta itsensä maadoittamiseen. Tämän kirjan mukana tuli enkelimeditaatio-cd, jota on tullut kuunneltua erinäisiä kertoja.Tämä kirja innoitti minut kokeilemaan kanavointia ensimmäisen kerran. Täällä on myös askeleet telepatian harjoittamiseen myös. Hän kertoo myös omista kokemuksistaan aidosti ja sydämellä.
Tämä kirja vie taas numerologian saloihin, jossa jokaisella numeriolla on oma viestinsä, jonka voi liittää omaan tai toisten elämään numerologian laskusääntöjen avulla. Nimen ja syntymäajan paljastamat numerot kertovat siitä, millaisia asioita ihmisen on tarkoitus elämässään oppia ja miten hänen luonteensa palvelee tuon tarkoituksen toteutumista.
Tämä kirja on lukuvaiheessa, tässä vaiheessa se ei oikein palvele tarpeitani, ts. teksti ei kolahda vielä. mutta kyllä se avautuu kuten kaikki muutkin kirjat.

Kirjan takakannessa lukee mm. näin:

Jos sinusta on joskus tuntunut siltä, että et kuulu tähän maailmaan, silloin tämä kirja saattaa olla kirje kotoa. Miljoonat ihmiset ovat todennäköisesti tulleet tänne muualta auttamaan Maa-planeettaa  kehittymään ja siirtymään uudelle kokemusten ja ymmärryksen tasolle. Mutta koska Vaeltajat kulkevat syntyessään tänne saman unohtamisprosessin kautta kuin kaikki muutkin Maa-planeetan asukkaat, heidä'n läsnäolonsa täällä on mystistä ja poikkeavaa heidän auttaessaan ihmiskuntaa muistamaan oman jumalallisen alkuperänsä.

Carla Lisbeth Rueckert, joka on toiminut tärkeänä kanavana maailmanlaajuisesti tunnetulle "Yhden lain" materiaalille, on koonnut luettavaksemme huikean laajan hengellisen tiedon aarteen sielujemme matkaa varten. "Vaeltajan käsikirja" toimii hakemistona ja hyvänä matkakarttana aivan jokaiselle etsintäretkellään olevalle sielulle. Ehkä joku teistä löytää ylläolevista kirjoista juuri tämänhetkiselle elämäntilanteelleen sopivan lukemisen. Monet näistä ovat jo vuosikausia vanhoja, mutta edelleen hyödyllisiä ja tarpeellisia omassa elämässäni, uusia kirjoja tulee ja menee, mutta periaate pysyy aina samana - rakkaus ja usko.

Rakkaudella Maia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti