tiistai 3. syyskuuta 2013

Viestiä Siriukselta

Kerroinkin vähän olotilastani tuossa ed. postauksen kommentissa - maailmanlaajuista valomeditaatiota koskien - arvelin jonkun ihan tietoisesti häiritsevän omaa keskittymistäni esim. meditaatiossa. Välillä tuntuu, kuin putoaisin ns. kärryiltä sen takia etten saa otetta henkiseen puoleeni. Oikeastaan tämä on ilmennyt nyt ihan lähiaikoina. Ehkä se johtuu siitä, kun töissä työnkuvani on muuttunut. Olen opetellut uusia asioita ja saanut uudenlaista vastuuta ja olen tyytyväinen tähän työjärjestelyyn todella. Pääsen töistä jo klo 13 ja viikonloput ovat vapaita, mutta ehkä tämä uuden oppiminen kiireen keskellä (meitä on vain kaksi, jotka hoidamme osastoa, vaikka töitä olisi toisinaan jopa neljälle), on vienyt ajatukseni liiallisesti työmaailmaan ja henkisyys on saanut jäädä vähemmälle. Luonteeltani olen perfektionisti, tahdon onnistuvani työssä ja että mitään keskeneräistä en jättäisi taakseni. Hyvin herkästi työssäni tavarat kasautuvat, jollen saa niitä eteenpäin saman päivän aikana. Ylitunteja on tullut tällä viikollakin joka päivä. Pari virhemokaakin olen tehnyt, listoja hävyksissä ja olen suuttunut siitä itselleni todenteolla, vaikka se nyt ei loppujenlopuksi maata merelle ole vienyt. Asiat ovat korjautuneet, mutta hidastaneet päivän muita askareita. Kiire, kiire, kiire ja tahto saada paljon aikaiseksi. Ehkä on aika vetää itseään taas sydänkeskukseen päin, keskittyä olennaiseen ja muistella sitä minkä olen vasta (mukamas) oppinut - olla tässä hetkessä, tehdä se minkä pystyy ja nauttia aikaansaannoksistaan. Miten helposti sen unohtaakaan. MUTTA tästä on hyvä jatkaa taas kun pysähtyy miettimään missä mennään.

Adonain blogista, jota seuraan ihan päivittäin sen hyvien kanavointikirjoitusten takia, löytyi osakseen selitys  olotilalleni.

VIESTI SIRIUKSEN ARKKIENKELI HERMEKSELTÄ

(lightworkers.org)
31.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kanssavalo-olennot! Tulen luoksenne nyt, kun tietoisten ihmisten lukumäärä kasvaa uusille tasoille. Todella upeaa, tämä johtaa säännöllisempiin viesteihini. Kuten olen todennut viimeaikaisissa sessioissa, ilmennyn useampien ihmisten mieleen nyt ja tämä johtaa suurempaan selkeyteen ja toistumistaajuuteen välillämme. Enää ei voi kieltää, että muutos on meneillään ja on ollut jonkin aikaa jo. Jotkut eivät ole vielä tunteneet sitä ainoastaan siksi, että kaikki kehittyvät omalla tahdillaan.

Tulen puhumaan tästä aiheesta - kehittymisestä. Kuten on todettu, näette niitä, jotka tulevat tietoiseksi, ja niitä jotka pysyvät tietämättömänä. Tämä johtaa pian pisteeseen, missä ne jotka ovat tietoisia, alkavat nähdä uskomattomia ja hämmästyttäviä asioita taivalla ja itsessään, mitä toiset eivät voi nähdä. Tämä johtaa jonkinlaiseen kaaokseen ja hämmennykseen, kun ne jotka ovat tietoisia, huomaavat vaikeaksi puhua toiselle siitä, mitä he näkevät ja tuntevat. Heitä nimitetään hulluksi tai harhaiseksi. Filosofi Plato oli tosiaan oikeassa - luolavertaus ilmentyy nyt. Varautukaa tähän ja suojautukaa niiden kaaokselta ja hämmennykseltä, jotka pysyvät tietämättöminä. Antakaa heidän kulkea omaa tietänsä, paljastakaa heille vain se, minkä haluatte paljastaa.

Tämä johdattaa minut seuraavaan viestiini toisten antamisesta kulkea omaa tietään. Riippumatta siitä, mitä sanotaan, useimmat ihmiset eivät pysty vahvistamaan jotain totuudeksi, ennen kuin se ilmestyy heidän omien silmiensä eteen. Näköaistista on tullut monille hallitsevin voima tässä maailmassa. Näin Illuminati ja pimeä salaseura voivat kontrolloida monien mieliä tehokkaasti. Heidän symbolinsa - kaikkinäkevä silmä - paljastaa tämän. Näkökyky voi sokaista monet muiden mielen aistien kehittämiselle. Monet tuntevat, että jollei jotain voi nähdä, se ei ole todellista. Tämä ei kuitenkaan voi olla yhtään kauempana totuudesta. Alkakaa keskittyä muihin aisteihinne ja muihin mielenne aisteihin ja tekin vahvistatte tämän. Hajuaisti voi havaita kaasuja, joita silmä ei näe. Kuuloaisti voi havaita taajuuksia, mitä ei voi nähdä. Monille on tullut standardiksi nähdä vain silmillään. Tuloksena on nyky-yhteiskuntanne. 

Tulee laukaisijoita, jotka teidän on tiedostettava. Laukaisijoita jotka eivät herätä ainoastaan tietämättömiä, vaan herättävät lisää niitä, joista on tullut tietoisia. Näitä voi ilmentyä monissa muodoissa, kuten myrskyinä jotka ovat ankarampia, jotenkin erilaisia kuin muut myrskyt. Se voi ilmentyä myös kiistämättömänä synkronismina tietoisissa kokemuksissanne. Yksi muoto on, että asiat jotka ovat pitkään näyttäneet ainoastaan science fictionilta tai fantasialta, ilmentyvät. Älkää epäilkö niitä, teidän on luotettava aina omiin tuntemuksiinne. Teidän on opittava seuraamaan sisäistä ääntä, mikä opastaa teitä kaikkia, vaikka se toisinaan saattaa näyttää epäloogiselta tai irrelevantilta. Jos alatte seurata sitä epäilemättä, se opastaa teidät valaistumispolulle. Se auttaa kehittämään edelleen toisia mielenne aisteja, kuten telepatiaa. Usein kun ajattelette jotain toista, hänkin ajattelee teitä. Luottakaa siihen, mitä tunnette, ja puhukaa siitä! Saamanne reaktiot tulevat yllätyksenä ja lisäsynkronismi antaa vahvistusta ja motivaatiota.

Kun alatte vahvistaa lisää näitä kosmisia laukaisijoita, teille annetaan jumalaista tietoa. On asioita, jotka vain tiedätte, vaikka ette pystykään selittämään niitä toisille. Siriuksen arkkienkelijoukko on katsellut teitä kaikkia ja muodostamme yhteyksiä nyt niiden kanssa, jotka ovat valmiita työskentelemään kanssamme. Tietäkää, että olemme täällä, ja silloin kun kutsutte meitä, vastaamme tavalla tai toisella riippuen omasta henkisen ja tietoisuuskehityksenne tasosta. Pyydämme teitä pysymään kärsivällisenä, koska kutsuunne vastaaminen saattaa kestää jonkin aikaa lineaarisesti, mutta tietäkää, että jokaiseen kutsuunne vastataan lopulta.

Tietoisessa kokemuksessanne tapahtuu nyt paljon häiriötekijöitä. Tietäkää, että kun tämä muutos ilmentyy enemmän, nämä häiriötekijät lisääntyvät. Pimeä salaseura kamppailee säilyttääkseen harhakuvan vallastaan teihin. Tämä ilmentyy propagandana, kuten sota, katastrofit, kauhu ja epätoivo. Älkää antautuko negatiivisille tunteille, mitkä ruokkivat niitä! Suojatkaa itsenne mielenne voimalla tietäen, että häiriötekijöiden tarkoitus on pitää ihmiset tietämättömänä siitä, mitä heidän omassa olemuksessaan tapahtuu.
 

Keskittykää sisäänpäin, siihen mitä voitte kontrolloida ja se mikä on ulkopuolellanne, alkaa muuttua kanssanne. Älkää antako tunteiden hallita teitä, vaan hallitkaa tunteitanne. Reaktiot määrittelevät teidät. Äärettömässä rakkaudessa katselen teitä tällä tavalla. Siunauksia valossa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Rakkaudella Maia


2 kommenttia:

 1. Olen ollut nyt muutaman viikon lomalla ja nauttinut joka hetkestä, vaikka olen huomannutkin myös omassa olemuksessani häiriötekijöitä. Sama huoli on alkanut nousta myös itselläni esiin, eli mitä syksy tuo tullessaan töiden puolesta. Olin niin väsyksissä jo kesän jälkeen, ja nyt on alkamassa ihan erilaiset kiireet. Mutta olen iloinen, että syksylle on tiedossa kaikenlaista puuhaa, joka ruokkii omaa mieltä ja vie ajatukset pois kiireistä. Uskon niiden kuitenkin enemmänkin tasapainottavan kuin kuormittavan syksyä :)

  Voimia ja jaksamista, eikö se kohta helpotu kun työtehtävät alkavat rutinoitua ja asiat alkavat löytämään paikoilleen automaattisemmin.

  Muutama päivä itsellä vielä lepoa ja sitten se hulabaloo alkaa taas :) Syksyä jo kuitenkin kovasti odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi. Kyllähän se rutinoituminen tuo varmuutta työhön, eikä nykyisessä systeemissä olekaan mitään muuta vikaa kuin se että yritän liikaa :) Pari päivää on mennyt jo vähän toppuutellessa ja opetellessa siihen että kaikkia ei ehdi eikä tarvitsekaan ehtiä tehdä. Sulla on nyt loma mennyt ja työt alkaneet. Onneksi itse saan olla nyt kotona, flunssa ja kurkkukipu iski yhtäkkiä, tosta noin vain. Eilinen päivä töissä vielä ihan ok ja illalla alkoi tuntua kurkussa ja nyt on ihan tukkoinen olo. Pienen synttäritkin jäävät nyt väliin :(

   Poista