tiistai 5. helmikuuta 2013

Kivieni sivut


Yläpalkista klikkaamalla pääset uudelle kivien sivulleni, käy kurkkaamassa.

Iloa iltaasi rakkaudella Maia

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kivisivut, loistava idea! Kivistä tulikin heti mieleen, että olenko kokeillut kivien hoitavaa ominaisuutta koskaan iholla? Luin jostain jonkun hoitaneen mustelmiaan pois teippaamalla sileän voimakiven mustelman päälle yöksi. Itse kerran vyöhyketerapiassa sain ottaa käsiini jalkahoidon ajaksi kivet kumpaankin kämmeneeni ja vaikutus oli valtava, toinen käsi tuli tosi raskaaksi ja oli tukkoinen muutaman päivän, jotain kuonaa varmaan oli lähtenyt liikkeelle :) Olen ihan unohtanut tämän. Täytyy itsekin kokeille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sunshine!
    Meditoidessani tuli mieleeni tehdä kivilleni oma sivu ja ajatus myös puhdistaa kivet uudelleen, en olekaan tehnyt sitä pitkään aikaan. Aion myös antaa kiville uuden "tehtävän". Jostain sivustosta luin tällaisesta, täytyypä etsiä se sivu uudelleen. Siinä samaisella sivulla oli mielestäni myös tuosta parantavasta vaikutuksesta ja voi laittaa myös itselleen unikiven, tuo parempaa unta - pistää vaikka tyynyn alle :)
    En ole aiemmin kokeillut kivien parantavaa voimaa, onpa mielenkiintoista. Nyt olen pitänyt vihreätä aventuriinia taskussani töissä, kuplivaa energiaa antamassa, täytyy muistaa puhdistaa se sitten kun menen töihin.

    VastaaPoista