keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Riimutulkinta


Nostin tänään kolme riimua keskittyen helmi- maaliskuulle. Mihin minun pitäisi keskittää ajatukseni ja mitä tietää.

Riimut luetaan oikealta vasemmalle.

Uusi tilanne       Toiminta      Tilanne nyt
                                                   3.                   2.                    1.

1. Kumppanuus Lahja
Tämän riimun nostaminen merkitsee, että liitto, yhdistyminen tai kumppanuus jossain muodossa on ajankohtainen. Varo kuitenkin ettet heittäydy päätä pahkaa tuohon liittoon. Sillä todellisen kumppanuuden voivat saavuttaa vain erilliset ja ehjät henkilöt, jotka säilyttävät erillisyytensä yhteen liittyessäänkin. Muista että annat taivaan tuulien tanssia välillänne.
tämä neuvo pätee kaikenlaisten kumppanuuksien solmimisessa. Erityisesti se on paikallaan silloin kun on kyse kumppanuudesta oman korkeamman minäsi, Itsen kanssa - tai tietoisen ja tiedostamattoman minäsi suhteissa, käyttääksemme joidenkuiden mieluummin käyttämiä termejä. Kaikkein parhaiten se pätee pyrittäessä yhteyteen jumalallisten voimien kanssa: Jumala antautuu suhteisiin aina tasa-arvoisuuden pohjalta. 
Gebolla, kumppanuuden riimulla ei ole käänteistä tulkintaa, sillä se merkitsee vapauden lahjaa, josta kaikki muut lahjat kumpuavat.

Oma tulkintani tälle riimulle: Pohdiskeluni reiki-kurssille menosta sen kuin vahvistuu. Se ei ole vain muoti-ilmiö, vaan tarkoin harkittu vuosien saatossa mieleeni iskostuen (kumppanuus korkeamman minäni kanssa). Säilytän myös erillisyyteni henkisyyteen kyseenalaistaen asioita, en päätäpahkaa uskoen, toisien sanoen taivaan tuulet tanssivat välissämme. Uskon että minulla on lahja.

2. Kasvu Jälleensyntyminen Koivu
Berkana on elämänprosessin riimu, yksi muutossarjan riimuista. Se edustaa voimia, jotka edistävät kasvua sekä konkreettisesti että kuvaannollisemmin. Kasvua saattaa tapahtua työhön liittyvissä asioissa, perheen sisällä, henkilön suhteessa korkeampaan minäänsä tai jumalalliseen. Tämä on "johonkin johtava" riimu, se johtaa kukoistukseen ja kypsymiseen.
Nyt olisi tunkeuduttava asioihin syvälle, huolellisesti paneutuen ja tietoisena. Berkana viittaa kehitykseen vaikuttaviin voimiin ja prosessiin jossa olennot ottavat uuden hahmonsa. Sen vaikutus on kaiken lempeästi läpäisevä.
Hajota ensin vastarinta ja tee sitten työ. Tätä varten sinun täytyy hallita itsesi ja pitää aivosi selkeinä. Motiiviesi käsillä olevassa hankkeessa tulee olla moitteettomat. Kaikki pimeät nurkkaukset on siivottava; se vaatii uutteruutta, joskus asiantuntija-apu on paikallaan. Muistathan, että vaatimattomuudella, kärsivällisyydellä, rehellisyydellä ja avuliaisuudella päästään pitkälle. Kun vastarinta on hajotettu ja se mikä on vaatinut korjausta korjattu ja yritys on selvästi lujalla pohjalla, seuraa kukoistuksen aika määrätietoisen ja rehellisen toiminnan myötä.

Oma tulkintani tälle riimulle: Muutosta ja kasvua on tapahtunut jo. Tutustun korkeampaan minääni ja jumalallisen läsnäoloon. Punnitsen tarkkaan mitä sanon, että pysyn rehellisyydessä ja olen saanut kiitosta avuliaisuudestani. Kärsivällisyyttä opin koko ajan, kun sisimmästäni kumpuaa opastusta niin enkelikorttien kuin riimujenkin yhteensopivuuden myötä. Olen kärsivällinen - kaikki tapahtuu oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Päätökseni johtaa johonkin - jo vuosia on haaveenani ollut auttaa ihmisiä "parantavilla käsillä" ja pitää kotonani tapaamisia samanhenkisten ihmisten kanssa, haaveeni on että siitä tulee leipätyöni. 

3. Rikkaudet Ravinto Karja

Fehu on täyttymyksen riimu: kunnianhimo tyydytetään, palkkiot saadaan, rakkaus kokee täyttymyksensä. Se lupaa myös ravitsemusta, kaikkein maallisimmasta pyhimpään ja jumalalliseen. Sillä jos vanha periaate "kuten ylhäällä siten alhaalla" pitää paikkansa, niin me olemme täällä myös Jumalaa ravitaksemme.
Tämä riimu kehottaa sinua tutkiskelemaan tarkoin voiton ja saavutusten merkitystä elämässäsi. Koeta päästä perille omaisuutta ja rikkauksiako sinä tarvitset ollaksesi tyytyväinen, vaiko ennemmin itsenäisyyttä ja tahdonvoiman kasvua.
Fehun toinen huolenaihe on jo saavutetun säilyttäminen. Se kehottaa valppauteen ja jatkuvaan huolenpitoon, etenkin onnettaren hymyillessä, sillä juuri silloin meillä on taipumus heittäytyä nauttimaan menestyksestämme mistään muusta piittaamatta. Nauti toki hyvästä onnestasi ja muista jakaa se muiden kanssa; hyvin ravitun itsen merkki on kyky ravita muita.

Oma tulkintani tälle riimulle: Saan kaiken mitä tarvitsen kun muistan että olemme täällä Jumalaa varten ja toisia auttaaksemme. Itsekkyydelle ei ole tilaa. Nautin saavuttamistani eduista kun muistan sen jakaa rakkaimpieni kanssa, en tarvitse suurta omaisuutta, vain sen mitä todella tarvitsen. Menestystä saa olla niin, että pystyn nauttimaan itseni kouluttautumisesta henkisyyden tiellä edelleen (enkelikurssit ja mitä nyt eteeni asetetaankin), matkat pyhille paikoille kuuluvat täyttymykseeni myös, sillä uskon, että niillä paikoilla koen asioita, jotka edistävät kehitystäni tällä tiellä mille olen lähtenyt. 
Olen siis kärsivällinen ja annan taivaan tuulien virrata itsessäni.

Kuinka yhteensopivat riimut ovatkaan enkelikorttien kanssa. Epäillyksille ei ole enää sijaa sydämessäni. Ja tässähän on nyt muistettava ensisijaisesti se, että omasta sisimmästäni kaikki tämä tieto  ja halu kumpuaa, enkelikortit ja riimukivet ovat välikappale selvittääkseni ajatuksiani, joita en osaa pukea sanoiksi muuten. Huomaan kyllä, että osaan tulkita "ominsanoin" mitä vastauksia saankaan.

Tästä on hyvä jatkaa - ihanaa enkelipäivää teille 
rakkaudella Maia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti