sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tarot tulkinta

Halusin kuulla mitä sanottavaa tarot-korteilla on minulle ja pyysin tulkinnan - tässä se on:

Sinulle nousee tähän uudenlainen vastuunotto elämääsi. Halu ottaa oma elämä haltuun niin työssä kuin kaikessa muussakin. Nimenomaan omilla ehdoillasi. Tuo masennusherkkyys johtunee siitä, että tiedostat sisimmässäsi olevan/tulevan muutoksen ja ikäänkuin valmistaudut siihen.
Miesenergian haltuunotto, oman sisäisen lapsen kunnioittaminen ovat tässä avaimia, miten saavutat parhaiten "oman juttusi". Näkisin että hieman liikaa feminiinistä energiaa sinullakin tällä hetkellä. Toisaalta se on paras keino kuunnella itseään. Tarvitset miesenergiaa, että saavutat päämääräsi. Vaikka se ei vielä ole näkyvissä, siihen auttaa intuitio ja naisenergia, sekä tuo sisäisen lapsen kuunteleminen. Et voi tehdä sellaista työtä, mikä ei "kuulu pirtaasi"

Olet uskollinen jo kerran valitulle maailmankuvalle, vaikka toiset sanoisivat mitä tahansa. Joudut hieman puolustusasemiin jonkin tahon kanssa tässä kohden. Pidät tiukasti kiinni omasta uskostasi ja siitä miten haluat elää jne..
Sinulla on myös tarve laajentaa omaa lähipiiriäsi kauemmaksi, tai löytää omaa laumaasi, mikä tuo esiin myös joitain reissuja kesääsi. Tämä avartaa jälleen itseäsi. Olet kuin avoin kirja, ja arjen suhteen hieman "levällään."

Jokin ns. vanhassa elämässäsi on ollut väärää toimintaa itsesi ja kehosi kannalta, siksi kehosi "huutaa" varoituksiaan sairastelemalla. Uudenlainen vastuunotto itsestäsi henkisyyden ja reikin myötä  poistaa sitä vanhaa kuonaa kehostasi/sielustasi ja voit vähän kerrallaan paremmin. Ole tässä kärsivällinen. Kyse voi olla esim. väärästä työpaikasta, ihmissuhteissa jokin suhde voi olla haitallinen itsesi kannalta jne.. Mieti tässä kohden mikä tökkii eniten. Yksi teema on  mielestäni kuitenkin työelämä. Olet kasvamassa ulos entisestä minästäsi ja kehosi poistaa moskaa  mitä kuului vanhaan minääsi. Näkisin että ajan kanssa tässä kesä- syys aikana saat vahvistusta työasioihin, ettei ne enää ravitse sieluasi mitenkään ja on pakko tehdä muutos.

Jokin muu leipätyö tässä nousee esiin, kuin ihmeiden kautta kesä- syksy linjalla. Ei ole ihan paras vaihtoehto, mutta kuitenkin uutta tuoreutta tässä, mikä saa sielusi jälleen laulamaan omaa lauluaan. Tämä takaa sen, että saat peruelämän toimimaan ja voit samalla alkaa rakentaa omaa juttuasi. Kurssituksia parikin tässä vuoden kuluessa, jotka avaavat enemmän tätä omaa yritystystäsi toimivammaksi. Se kuuluu elämänpolkuusi tässä kohden ja sen eteen kannattaa rakentaa. Kultainen tie on auki sinulle kun olet oikealla kohdalla polullasi, ja teet rakastamaasi asiaa työksesi. Kun uskallat avata elämäsi " Pandoran lippaan" tehdään sen tavoittamiseksi kaikki helpoksi, koska se on sinun juttusi <3

Kaikkea parasta elämääsi

Tunnistin itseni tekstistä vahvasti ja odotan mielenkiinnolla mitä kesä/syksy tuo tullessaan työn puitteissa. Minulle luvattiinkin jo unelma-aikaista työtä, siis 8-14 työaika ja viikonloput vapaat, mutta sitten sitä alettiinkin perumaan, saas nähdä mitä vielä tuleman pitää. Enkeleille on viestiä ja pyyntöä lähtenyt, että saisin päivätyön ja viikonloput vapaat, joten voisin osallistua kursseille joihin haluan eikä aina tarvitse inua vapaapäiviä. Sitä kohti mennään.

Rakkaudella Maia

2 kommenttia:

  1. Kiitos palautteestasi ja siitä, että sain katsoa sinulle. Kaikkea parasta Onnea ja Menestystä elämääsi <3

    VastaaPoista