maanantai 1. huhtikuuta 2013

Unet ja niiden tarkoitukset

Unimaailmani on lähiaikoina muuttunut. Kun pyydän enkeleiltä unia ja hyviä unia, niin saan kuvaruudun täydeltä mennyttä elämääni. En ole hyvä ihminen käymään terapioissa ja selvittämään ventovieraille elämänkaartani, joten olen turvautunut henkisiin olentoihin avioeroni jälkeen ja sitä eroa ajattelen positiivisesti ja  kiitän sydämestäni että tämän tien olen löytänyt. Kai minun on tämä täytynyt käydä vaikeimman kautta. Olen syytellyt aikani itseäni kaikista teoista ja nyt juuri kun tunnen päässeeni kaiken yli ja eläväni omaa elämää ja annan muiden elää omaansa niin taas se tuodaan minun eteeni kaikkinensa. Välillä tosin mietin lasteni elämää ja yritän ajatella niin, että aikuiset pärjäävät kyllä, mutta ehkäpä alitajuntani tekee tepposiaan ja tuo ne menneen ajan epämiellyttävyydet nähtäväkseni. Miksi? Olen opetellut elämään tässä ja nyt. Mennyttä ei saa takaisin ja tulevaisuus tuo tullessaan mitä tuo. Olen luonteeltani herkkä, joihinkin elämäni tilanteisiin minun on ollut kovetettava itseni, jotta pärjäisin ja jaksaisin mennä eteenpäin.  Ajatukseni on nimittäin nyt näin, etten voi toisten kautta elää elämääni, mennyt on mennyt, virheistä pitää oppia ja antaa anteeksi niin itselleen kuin muille, että voi jatkaa eteenpäin, tulevasta en tiedä, se tulee kun tulee.
Tämä kirjoitukseni lähti liikkeelle Adonain blogissa lukemastanit kanavoinnista. Se herätti ajatuksiani todella. Entinen mieheni on pyytänyt minua ohjaamaan aikuisen nuorimman lapsen elämää niin kuin hän tekee. Olen sanonut hänelle, että hän ei voi holhota loppuikänsä lapsiaan, vaan heidän on löydettävä oma tiensä mitä kulkea. Kehoitin häntä ajattelemaan itseään, ettei kuluisi loppuun ihan totaalisesti, ja hän sanoikin, että on ihan väsynyt ja pitäisi kai antaa itselleen anteeksi, mutta kun tämä on meidän lapsi, ja jotain täytyy tehdä. Liekö sieltä tarttunut syyllisyys puserooni taas kun unissa tulee esille. Lopuksi kanavointi kokonaisuudessaan.

Rakastakaa ensin itseänne niin voitte sitten rakastaa muita.

Rakkaudella Maia

OTATKO MUIDEN IHMISTEN JUTTUJA ITSELLESI?Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
29.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime aikoina monet oppituntini (tai muistutukseni) ovat tulleet unista, erityisesti värikkäistä unista. Viime yönä näin taas yhden värikkään unen.

Unessa oli suuri tilaisuus kotonani, mukana oli ystäviä ja perhettä menneisyydestä ja nykyisyydestä. He olivat meluisia ja riidanhaluisia ja he valittivat melkein lakkaamatta ja puhuivat omista ongelmistaan. Oli täysi kaaos.

En ollut mukana missään keskustelussa - olin vain passiivinen tarkkailija. Mutta tunsin kaiken negatiivisen energian ja myllerryksen. Uni tuntui kestävän tuntitolkulla ja olin fyysisesti, henkisesti ja tunteiltani loppuun kulunut siitä kaikesta. 

Sitten heräsin.

Tässä on Hengen ajatuksia:

Monet teistä tätä lukevista ovat herkempiä energialle kuin useimmat ihmiset. Se ei ole huono asia, mutta herkkyydellä on hintansa. Kuten yksi Johnin suosikkiopettaja on sanonut: "Herkkyyden hintana on herkkyys." Miten totta!

Te herkät ihmiset nappaatte luultavasti toisten ihmisen ajatuksia ja tunteita, usein oivaltamatta sitä tietoisesti. Tässä kohtaa joudutte vaikeuksiin, kuten John unessaan. Kuten hän sanoi, hän oli "fyysisesti, henkisesti ja tunteiltaan loppuun kulunut siitä kaikesta". 

Mikä on siis ratkaisuna?

Se ei tietenkään ole olla vähemmän herkkä. Herkkyys palvelee teitä hyvin, ellette anna sen viedä voimianne ottamalla itsellenne toisten ihmisten "juttuja". 

Avaimena tässä on erottelukyvyn käyttö.

Kiinnittäkää tarkkaa huomiota ajatuksiinne ja tunteisiinne, erityisesti sellaisissa tilanteissa mitä John kuvasi unessaan. On mahdollista, ettei epämukavilla ajatuksillanne ja tunteillanne ole mitään tekemistä teidän kanssanne. Te vain nappaatte niitä toisilta.

Teidän ei tarvitse olla fyysisesti ihmisten kanssa tai edes lähellä heitä napataksenne heidän energioitaan. Tämä voi tapahtua pitkien välimatkojen takaa, erityisesti niiden osalta joita rakastatte.

Silloin kun tunnistatte tämän kaiken - ja voitte kouluttaa itsenne tunnistamaan sen - vapaudutte toisten "jutuista".

Emme sano, että teidän pitäisi olla välittämättä toisista, erityisesti rakkaistanne. Mutta sanomme, että te ette voi auttaa toisia sukeltamalla heidän suruunsa, murheeseensa, vihaansa, myllerrykseensä jne.

Autatte toisia parhaiten laittamalla itsenne etusijalle. Ellette rakasta itseänne ensin, että voi todella ja täysin rakastaa toista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

2 kommenttia:

 1. Voin jakaa kyllä täysin tuon tunteesi unien aiheuttamasta epävarmuudesta omia tuntemuksiaan ja ajatuksiaan kohtaan. Monesti on käynyt niin, että jos jokin päivä on ollut todella ihana mieheni kanssa ja olen nukkumaan mennessä tuntenut valtavaa onnellisuutta hänestä, niin tuona yönä näin mitä erinäisempiä unia pettämisestä tai väärin käyttäytymisestä toista kohtaan ja aamulla herätessä olin aina ihan masentunut kun yön aikana kaikki ne edellisen päivän ihanat tunteet muserrettiin. Aivan kuin minulle olisi koko ajan yritetty sanoa, ettei kannata rakastaa koska satutat joka tapauksessa joko itsesi tai satutat toista. Tämä tunne kierto oli todella uuvuttavaa ja jaksoin ihmetellä miksi se aina tapahtui silloin kun olin onnellisimmillani?

  Ennen joulua sitten luin Adonain sivuilta siitä miten myös jotkin pahaa ja ilkeyttä hyväkseen käyttävät tahot voivat yrittää vaikuttaa vielä viimeisillä rippeillään ihmismieleen ja saada tätä kautta mieli horjumaan. Silloin ymmärsin, että kohdallani oli tapahtunut varmaan jotain vastaavaa, eikä sitä ole tapahtunut enää joulun jälkeen kertaakaan. Tosin ehkä mielenikin on hieman puutunut koko tunnetaistelusta :) Vanhojen suhteiden kummituksia kumminkin nostettiin vahvasti esiin :)

  Mutta ymmärrän tuon sekavuuden unien jälkeen, kävin paljon asioita läpi viime syksynä unissani ja nyt unet ovat onneksi ottaneet jo positiivisemman suunnan. Ei enää tule mielipahaa herätessä :)

  Joten voimia näihin tunteiden esiin nostoihin niin kauan kuin sitä jatkuu. Unet ovat hyviä opettajia meille jos niitä vain malttaa tutkia hieman etäämmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle paljon ystäväin. Puutunut minäkin olen tunnetaistelustani ja alkaa ärsyttää kun taas viime yönä näin unta entisestä elämästä. Joskus tulee mieleeni, että kun toiselle kumarrat niin toiselle pyllistät ja kun seisot suorana ja yrität tehdä kompromissia niin sekään ei ole hyvä, vaan pakotetaan valitsemaan joko tai.
   Se myös auttaa tällaisissa asioissa kun tiedän, että olen täysin eri ihminen kuin 20-30 vuotta sitten. Ja kuten sanotaan, ihminen muuttuu n. 7 vuoden välein jokaiselta atomiltaan, ei ole mitään syytä siis soimata itseään menneistä. Kun tätä järkevästi ajattelen, niin pääsen yli näistä unistanikin.
   Ihanaista päivää sinulle. Täällä aurinko paistaa ja vietän viimeistä vapaapäivääni.

   Poista