lauantai 6. huhtikuuta 2013

Keiju


Tämä ihanainen keiju korurasia saapui mieheni tuliaisena fillarimessuilta,  - täytyyhän sinulla olla keijukin - tuumasi hän tuliaisestaan. (Meillä kun on enkeleitä ihan joka huoneessa. )Ja kuinka viehättävä tämä lahja onkaan. Kiitos kiitos kiitos.

Tällä keijulla on timantti otsallaan kuten rasian sivussa olevassa kuviossakin. Värit ovat aivan loistavia kun aurinko niihin osuu. Keiju istuskelee nyt kodissamme suolakivilampun edustalla tuoden kotiimme eteerisen tunnelman.
Keijuista tulee mieleeni usvainen kesäinen niitty, sirot pienet karkeloivat keijut lentelevät sinne tänne. Eteerinen, hauras ja kaunis. En ole tutustunut keijujen maailmaan, ehkäpä heitä on kuten enkeleitäkin. Onko teillä kenelläkään kokemuksia keijuista? Kerrotaanhan puutarhojen valtiaista keijuista ja metsän maahisista. Googlasin tietoa keijuista ja kaikenlaistahan sieltä löytyi, mutta ei mitään yhtä tyhjentävää selitystä. Vinkkejä otetaan vastaan.

Keijuista iltaa teille toivottaa Maia

4 kommenttia:

 1. Keijut ovat kyllä mahdottoman ihania, vaikka en ole niitä henkilökohtaisesti tai täytyykö sanoa mieluummin etten ole ainakaan tietoisesti heitä kohdannut. Mutta vuosi sitten energia hoidossa kuulin, että lapsena kun ystäväni kanssa kokeilimme spiritismiä, niin se mikä pelästytti meidät, oli ollut vain ilkikurinen maahinen joka piti meidän nuorten tyttöjen kustannuksella hauskaa, vaikka energiahoitajaa nauratti kovasti niin hän oli kuitenkin hyvillään että olimme pelästyneet niin kovaa. Itseäni ei niin kovaa huvittanut, koska tuo tapahtuma on jäytänyt mieltä aika ajoin ja olen miettinyt josko päästimme valloilleen jotain pahaa. Tieto helpotti hurjasti kuitenkin :) Olisipa ihana joskus tunnistaa keijujen tekosia :) Ihanaa viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
 2. Keijut kuvataan aina niin kiltteinä olentoina, joten uskon että heidän tekonsakin ovat hyvää tarkoittavia. En nimittäin halua törmätä mihinkään "pahoihin" juttuihin, mutta niin kai se on että ei olisi hyvää jollei pahaakin. Aina on ne vastakohdat ja niistä voi valita tiensä.
  Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 3. Joo ja keijuthan tosiaan onkin aina tietojeni mukaan kilttejä, mutta olen ymmärtänyt, että kun omaa selvänäköisyyttään, -tuntoisuuttaan, - tietoisuuttaan jne. harjoittaa, niin saattaa houkuttaa myös näitä kiusanhenkiä paikalle. Mutta tässä esiin astuu vahvasti tuo suojausten tekemisen tärkeys ennen mitään harjoituksia :) Joten pidetään suojauksilla kiusanhenget poissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suojaukset ovat tärkeitä.
   Eilen kokeilin taas pimeässä komerossa kivien kanssa, näkyisikö mitään energioita ja silloin tuli kyllä mieleeni, että onkohan tämä nyt ihan tarpeeksi suojattua, ettei tule vetäneeksi puoleensa voimia joita ei halua. Mutta joka kerta kyllä pyydän Arkkienkeli Mikaelin suojausta sekä Arkkienkeli Metatronia suojaamaan kaikki sakrani myös.
   Tuosta komerotouhusta :) vielä sen verran, että silmät tottuvat yllättävän hyvin pimeään, valon kajoa huomasin tulevan ihan katon rajasta makuukammarin puolelta niin loppupelissä siellä oli aika valoisaa, kaikki vaaleat vaatteetkin erotin selvästi, olisiko tuo sitä selvänäköisyyttä :)Vähän kevennystä sunnuntai-iltaan.

   Poista