sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Loistava lopputulos visualisointi


Tänään käytän voimaani loistavan lopputuloksen visualisointiin. Ajattelen minulle kolmea tärkeää asiaa tällä hetkellä ja kuvittelen kuinka lopputulos näyttää juuri sellaiselta kuin tahdon. Tunnen sieluni syvyyksissä että olen onnellinen tuloksista. Mielihyvän tuottaman ilon, oman jaksamiseni fyysisesti aina vain paremmin ja paremmin.
Visualisointi ei tuota minulle suurempia ongelmia, sillä omaan hyvin vilkkaan mielikuvituksen. Sitä olen valjastanut vain väärällä tavalla ja tänään käytän apunani - pysyäkseni positiivisessa visualisoinnissa - maanpäällisen pikkuenkelini valokuvaa apuna, silloin en voi kuin hymyillä ja tuntea suurta rakkautta sydämessäni. En epäile yhtään ettenkö onnistuisi.

Katsokaa tyyntä kaunista lampea, sen täydellistä kuvajaista. Tunnetteko rauhan laskeutuvan sydämeen ja olon kuin olisitte yhtä luonnon kanssa. Tämä on oikea voimakuva itselläni. Kuvaa katsellessa voin vieläkin tuntea sen rauhan, lintujen laulun ja jopa itikoiden ininän sitä ottaessani toissa kesänä. Minusta tässä kuvassa on täydellinen lopputulos, koko luomakunta on yhtä.

Rakkaudella Maia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti