perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tyhjän päällä

Tänään kävin rtg:ssä ja lääkärissä hakemaan pistosta polveeni. Piristystä hain myös parturista, tukkani on taas ihanan lyhyt. Kotiin tultuani kävin enkeliheilurilla läpi ne kivet, joita minulla on, että mitä otan mukaani meditaatioon. Yleensä olen koristellut itseni kaikilla kivillä, mutta nyt heiluri ilmoitti poikittain heilumalla ne jotka hylättiin. Ja niinpä sitten tunnin verran kuuntelin ihanaa rauhoittavaa musiikkia ja makasin viltin alla lämpimässä. Koin ihan ihmeellisen leijuvan tunteen, mikään ei painanut mieltäni, mitään en ajatellut, tunnustelin vain olotilaani ja OLIN. Hetken tunsin, että sieluni on päästänyt kaiken vanhan irti, tunsin olevan tyhjä ja puhdas. Kunpa voisinkin säilyttää tuon tunteen mielessäni, enkä kasaisi itselleni murheita, joille minä en itse voi mitään. Yritän nyt illalla nukkumaan mennessä saada tuosta irtipäästämisen hyvästä olosta kiinni.

Sen jälkeen nostin itselleni enkelikortin, joka ilmoitti että on aika tehdä rohkeasti muutos elämässä. Enkelikortit eivät ole nyt tässä niin en sanasta sanaan muista sanomaa. Mutta tuossa oli se oleellinen.
Pitkään aikaan en ole riimuja nostanut, joten samaiseen asiaan tiedustelin riimujen tulkintaa. Yllätyin taas kuinka osuvaan ne kivet nostinkin. Jos nyt valaisen hieman taustaa, että minkälainen tilanteeni on tällä hetkellä niin pääsette kärryille tässä riimuissa ja enkelikorteissakin.
Jo jonkin aikaa olen ihmetellyt, kun olen jatkuvasti sillä tavalla kipeä polvinivelistä, etten pysty kauaa seisomaan työssäni. mielestäni minulle näytetään, etten ole sillä paikalla mihin kuulun. Olen myyjä ja jalkojen päällä kaiket päivät. Koko energiani menee siihen, että skarppaan itteäni hymyilemään ja jaksamaan koko päivän, niin ettei turhautumistani näkyisi ulospäin.  Minulla on joku tehtävä jossain muussa työssä, jossa pystyn kenties auttamaan toisella tavalla ihmisiä, mielenkiinnolla odotan mitä se on. Sen tiedän nyt varmasti että työnkuvani tulee muuttumaan, se ei voi jatkua näin.

No mennääs sitten nostamiini riimuihin. Ensimmäisenä tuli tämä

Läpimurto, Muodonmuutos, Päivä


Dagazin nostaminen merkitsee vaihteenvaihtoa tai läpimurtoa minän muuttumisprosessissa, asenteiden perinpohjaista tarkistamista - 180 asteen käännöstä. Jokaisessa elämässä tulee ainakin kerran hetki joka, jos siihen tartutaan, muuttaa tuon elämän kulun täysin. Ole siksi luottavaisella mielellä, vaikka tuo hetki vaatisi sinua hypåäämään tyhjin käsin tuntemattomaan. Jos Dagazia seuraa tyhjä riimu, muodonmuutos saattaa olla niin totaalinen että se enteilee kuolemaa, kaunista päätöstä tälle elämällesi.
Joskus tämä riimu osoittaa pitkän aikaansaannosten ja hyvinvoinnin kauden alkamisen. Pimeys on jäänyt taakse; päivä on valjennut. Kuitenkin, kuten aina, sinun on hyvä pitää varasi ettet heittäydy suin päin tulevaan etkä toimi huolettomasti uudessa tilanteessa. Muodonmuutoksen aika voi tuoda myötään runsain mitoin kovaa työtä. Tee työsi iloisella mielellä.

Päätin nostaa heti perään toisen riimun, ihan vain mielenkiinnosta mikä riimu seuraa Dagazia ja kuinka ollakaan - nostin tyhjän riimun.

Se mitä ei voi tietää
Odin-jumala


Tyhjä riimu.
Tyhjä on loppu, tyhjä on alku. Tämä on täydellisen luottamuksen riimu, joka näyttää sinulle yhden elähdyttävän hetken ajan kohtalosi hyvin läheltä, kohtalosi, joka yhä uudelleen nousee kuin feenikslintu menneen tuhkasta.

Tyhjä riimu voi ennustaa kuolemaa. Mutta se kuolema on yleensä symbolinen ja voi viitata mihin tahansa osaan tämän hetkisestä elämääsi. Minän kontrollin hellittäminen on äärimmäinen haaste hengen soturille. tässä se mitä ei voi tietää ilmoittaa sinulle, että se toimii sinun elämässäsi. Tyhjyydessä  ovat kaikki mahdollisuudet vähentymättöminä. Samalla kertaa raskaana ja tyhjänä se käsittää kaiken olevan, kaiken mikä voi tulla olevaksi.

Tyhjän riimun nostaminen tuo pintaan sisimmät pelkomme. Epäonnistunko? Tulenko hylätyksi? Otetaanko kaikki pois? Ja kuitenkin tuo tyhjyys pitää sisällään meidän korkeimman hyvämme, parhaimmat mahdollisuutemme ja hedelmällisimmät unelmamme.
Tämä riimu vaatii valmiutta ja sallivuutta, sillä kuinka voit kontrolloida sitä mikä ei ole vielä ottanut muotoa? Tämä riimu vaatii usein hurjaa rohkeutta, lähestulkoon hyppyä tyhjin käsin tuntemattomaan. Sen nostaminen on uskosi selvä testi.

Jossain mielessä tyhjä riimu edustaa karman polkua - kaiken tekemäsi summaa ja tämänhetkisen ja tulevan minäsi rajoja. Samalla tämä riimu opettaa että vanhat karman velat muuttuvat ja kehittyvät sinun muuttuessasi ja kehittyessäsi. Mikään ei ole ennalta määrättyä; mikään ei ole väistämätöntä. Ja jos todellakin on "asioita jotka jumalat pitävät salassa", sinun tulee vain muistaa, että se mikä merkitsee on tuntemattoman luova voima.
Tyhjän riimun nostaja, rohkeutta: tyhjyydestä nousevat elämääsi muutoksen voimat.

* * *
Minulla on tunne kuin olisin ns. tyhjän päällä, en yhtään tiedä mitä tuleman pitää, mutta tavallaan en piittaa siitä pätkääkään, jotenkin vain tiedän, että se minne minua ohjataan on oikea tie.
- Tässä olen enkelini, ottakaa minua kädestä ja viekää minne haluatte, tehän sen parhaiten tiedätte :).

Rakkaudella Maia
7 kommenttia:

 1. Jossain kirjoituksessa joskus luki, että me ei voida odottaa sitä pehmeää siirtymistä johonkin toiseen asiaan ja että tuota pehmeää ja turvallista elämänkäännöstä odottaessa olomme vain tulee koko ajan tukalammaksi. Sitten kun rohkenee astumaan sen ensimmäisen askeleen, niin kaikki muu hyvä seuraa perässä ja toisella puolella sumua voi vihdoin astua esiin uutena ihmisenä. Itse olen pitkittänyt tätä ensimmäistä askelta jo 7 pitkää vuotta ja voin kertoa että olotila alkaa olemaan jo melkoisen sietämätön. Mutta minä en ole ollut rohkea, minä olen pelännyt ottaa sen askeleen koska minulla ei ole ollut jotain muuta valmiina odottamassa niin että olisin voinut tehdä muutoksen kivuttomasti. Edelleen pelkään, mutta nyt olen ymmärtänyt tämän pelon ja ymmärrän, että niin kauan kuin välttelen päätöstä niin yhtä kauan olotilani ennestään tukaloituu. Valinta on minulla ja olen valinnut odottaa vielä hetken, vaikka se tietäisi lisää epämukavuutta. Eräs lastenpsykologi sanoi osuvasti että ilman pelkoa ei voi olla rohkea. Ne jotka pelkäät ja lopulta kohtaavat pelkonsa, päätyvät pelon toiselle puolelle voittajina koska he ovat olleet tarpeeksi rohkeita. He jotka eivät pelkää, eivät voi koskaan olla rohkeita, koska heidän ei tarvitse koskaan kohdata ja ylittää pelkojaan.

  Toivottavasti minäkin kohta löytäisin rohkeuteni koetella pelkojani :) Ihanaa viikonlopun alkua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen lukenut tuon saman, oiskohan ollut Adonain blogissa joku kanavointi. Tutussa ja turvallisessa vanhassa on hyvä olla ja siitä johtuu varmaankin tämä pelko lähteä ns. tuntemattomaan. Harkiten täytyy mennä, ei voi kaikkia uskoa mitä kirjoitetaan ja kehoitetaan tekemään, koska jokaiselle sellainen eteneminen ei vain sovi. Tällä hetkellä elän päivän kerrallaan ja katson mitä elämä tuo tullessaan. Joskus tuntuu kyllä todellakin turhauttavalta tämä sama junnaaminen, mutta kun ei vaan uskalla kerralla riuhtaista itteään muuanne. Siispä odotellaan vielä vähän. On tunne kuin jotain olisi ihan kohta tapahtumaisillaan :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Totta samanlainen aavistus on kyllä itsellänikin ja eilen illalla keskustelu enkeleiden kanssa heilurin avustuksella vahvisti asiaa. Kysyin, että pitääkö minun tehdä päätöksiä töiden suhteen ja heiluri heilui vahvaa Ei- merkkiä. Uskon, että tässä muutoksessa on kyse jonkinlaisesta kasvusta, jotain on ensin käytävä läpi jotta seuraavat asiat ovat mahdollisia. Ei voi energianäkökulmasta hypätä suoraan sinne lopputulokseen, niin sanotusti puhtaaseen sydämeen, jos kantaa mukanaan vielä huolia. Olen kuitenkin hyvin innoissani siitä, että olen oppinut huomioimaan kaikenlaisia ohjauksia joita elämässäni ilmenee, vielä kun malttaisi mielensä eikä aina niin kiireellä haluaisi eteenpäin :) Ihanaa uuden viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
 3. Luin muuten jostakin, että joku oli käyttänyt heiluria apunaan, selvittääkseen mikä kipuilu hänellä oli ollut jossain päin kehoa. Oletko itse kokeillut heiluria näihin terveyskysymyksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käyttänyt heiluria tuohon, täytyykin paneutua siihen seuraavaksi. Aina on jotain uutta koetettava :)
   Edelliseen viestiisi vielä tuosta hyppäyksestä lopputulokseen, minulla selvästi junnaa asiat vielä vanhoissa enkä tiedä miten niistä nyt pääsisin eroon, voi kun voisikin hypätä parempaan puhtaaseen sydämeen. Mitä hyötyä muuten on jatkuvasti vatkata vanhaa mennyttä? Ei näin maallikon silmin yhtään mitään.
   Sain muuten tänään sp:tä henkioppaani maalaajalta, toukokuussa saan taulun, arvasin sen että hänellä on tekemistä niin monen taulun kanssa ettei se ihan heti tule valmiiksi. Jännä että tänään siitä keskusteltiin :)

   Mukavaa loppuviikkoa.

   Poista
 4. Hei, tuohon paranemiseen liittyen. Suosittelen vahvasti Caroline Myssin kirjaa Parantava voima - irti menneisyyden taakasta. Luin sen itse viime viikonloppuna ja se oli tosi hyvä! Katsotaan jos saisin tehtyä siitä pienen postauksen, asiaa oli vain niin paljon koko kirjan paksuudelta :) Jossain oli ihanasti sanottu, että vaikka nyt tuntuu turhauttavalta ja siltä ettei asiat mene eteenpäin, niin pääasia on että pysyy liikkeellä, koska ainoastaan liike luo uusia mahdollisuuksia :) itse ajattelin sen niin, että minun pitäisi päästä kotonurkista ulos muiden ihmisten sekaan :) Ihana kuulla, että taulu on tuloillaan, siitä tulee varmasti upea!!

  VastaaPoista
 5. Tuohon liikkeeseen uskon minäkin vahvasti. Taulu on valmis, tulossa.

  VastaaPoista