maanantai 28. tammikuuta 2013

Voimaannuttava tulkinta

Nyt on niin positiiviset hyrinät käynnissä että. Aamumeditaatio on tehty, oikeastaan tein kaksi peräkkäin. Carinan irtipäästäminen meditaation sekä Anun Enkelimeditaatio.
Enkelimeditaatiossa mennään asteittain tapaamaan omaa enkeliopasta ja siinä voi pyytää omaa enkeliä näyttäytymään ja kuinka ihmeellistä, häivähdys kapeakasvoisesta miesenkelistä sinisessä paidassa tuli hetkeksi silmieni eteen!! Kolmas kerta oli kun tein enkelimeditaation - aivan huikeaa.

Joskus aiemmin meditoidessa olen nähnyt kahdesti vain kasvoista silmät, ne kyllä hätkähdyttivät kun tupsahtivat näkökenttään noin vain. Siinä sitten katsottiin toisiamme silmiin pienen hetken. Silloin en hoksannut kysyä - kuka olet? Seuraavalla kerralla tehdessäni meditaatiota jos enkelini ilmestyy osaan jo kysyä hänen nimeään.

Mielenkiintoinen viikonloppuvierailu takana. Ystävälläni on Doreen Virtuen englanninkielisiä kortteja eri elämänalueille ja hän teki tulkinnan minulle.


Halusin tietoa elämäntarkoituksestani ja mielessäni oli reiki-kurssille hakeutuminen tai enkeli-kurssille.
Tämän kortin nostin - miten kannustava ja eteenpäin vievä sanoma olikin.


Tässä hänen käännöksensä :

HARJOITTELU

Vastaus siihen kysymykseesi, miten voisit parantaa uraasi, liittyy aikasi ja aikomuksesi fokusoimiseen tähän taitoon, joka liittyy sydämesi aitoon kiinnostukseen ja intohimoon.

Ehkä kyseessä on harrastus jonka toivoisit muuttuvan ammatiksesi. Tämä on mahdollista, jos annat aikaasi ja energiaasi näiden taitojen hiomiseen.

Visualisoi itsesi nauttimassa näiden uusien pyrkimysten tuomista menestymisen hyödyistä. Odota parasta, ja sitten tee se mikä on välttämätöntä tehdä, jotta tästä aikomuksesta tulisi todellisuutta.

Pieni päivittäinen ajan anto tähän harjoitteluun muuttuu ajanmyötä positiiviseksi tavaksi tuottaen lopuksi positiivisia tuloksia.

Huomaat pian taitojesi paranevan ja tästä nauttimisen kasvavan. kehosi oppii intuitiivisesti sen miten automaattisesti työskennellä sinun kanssasi, kun teet harjoituksia ja näin tulet löytämään uuden inspiraation työskennellessäsi tietäsi yhdestä esteestä seuraavaan tuoden vapautta ja iloa tekemiseesi.

Tämä on juuri sitä mitä minä tällä hetkellä tarvitsen tien näyttäjäksi. Parisen vuotta on mielessäni pyörinyt, että kouluttautuisin henkisiin asioihin ja pitäisin kotonani "hetkiä" toisten samanlaisten kanssa. Asumme maalla, joten puitteet pitää esim. kesällä joku tapaaminen luonnonhelmassa olisi ihanteellinen. Vuosi sitten pidin kotonani naisteniltaa, jossa loppujen lopuksi oli läsnä vain ystäväni ja minä (sairaustapauksia). Meillä oli oikein ihana hetki meditaatioineen, saunoineen ja hoitoineen. 

Aito kiinnostus reiki-kurssia kohtaan on ja  anoin vapaata viikonloppua, mutta se ei onnistunut, koska seuraavan viikonlopun olin varannut jo Voimaannu messuja varten, hotellihuone on varattuna pe-su, jotta voimme osallistua molempina päivinä täysipainoisesti messujen tarjontaan ystäväni kanssa. 
Elikkä joko tämä reiki ei ole minun ensisijainen kurssi, vaan joku muu, ehkäpä enkelikurssi ensin. En ole huolissani, kaikki järjestyvät aikanaan - olen laittanut pallon pyörimään - ja sehän pyörii! 

Parin kuukauden ajan olen meditoinut enemmän kuin aikaisemmin. Siitä rauhaisasta olemisesta olen tullut, melkeinpä voisin sanoa, riippuvaiseksi hyvällä tavalla. 

Viimeinen lomapäiväni tänään - aion nyt tämän jälkeen tehdä kiinalaisia harjoitteita, joista saan liike-energiaa ja sen jälkeen  keitän kupin ihanaa teetä ja otan kirjan Matka enkelten maailmaan käteeni ja uppoudun viltin alle lukemaan.

Käydään valoisin mielin ihanaan uuteen viikkoon. 

Rakkaudella Maia 

2 kommenttia:

 1. Ompa huikeaa! Olen itse päässyt kerran energiahoidossa kasvojen kanssa vastakkain, toki ne katsoivat hieman minun ohi, mutta on huikeaa tuijottaa niin selkeää kuvaa, aivan kuin kameralla otettua. Sitä ihan lumoutuu :)

  Kiitos vinkistä tuonne anun Blogiin, taidan kokeilla hänen kanavointejaan myös. Kerran tein mielikuvitus matkan Diana Cooperin vastaavanlaisen kanavoinnin kautta tapaamaan henkiopastani, mutta turhauduin kun en aistinut mitään. Tosin yöllä sitten koin tähän turhautumiseen liittyvän enkeliunen ja sekin oli hurjaa :)

  Valtavasti onnea uudelle matkallesi, ihana saada taas uusi tarinan kertoja seurattavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunshine.
   Pientä turhautumista havaittavissa täälläkin kun ei ole näkynyt mitään. Unet ovat olleet kyllä aika kummallisia, niistä ei oikein ymmärrä mitään :)

   Poista