tiistai 29. tammikuuta 2013

Raakasuklaata

Päätinpä sitten minäkin kokeilla paljon puhuttua raakasuklaata. Ohjeita sen tekoon löydät täältä.
Lisäsin rouheisia pähkinöitä ja kuivattua luomuchiliä. Ei ollenkaan pahaa :). Olen suklaan suurkuluttaja, ainakin välillä - levy menee että heilahtaa, tätä suklaata ei kyllä tule syötyä niin paljoa, kun ei ole makeaa.


Puhtaampaan ruokaan on katseeni pikkuhiljaa kääntymässä. Vielä en ole radikaaleja ruoka-aineen vaihdoksia tehnyt. Eineksiä meillä ei ole syöty moneen vuoteen. Punaista lihaa emme syö, no jouluna kyllä kinkku on vielä kuulunut kuvioihin ja naudan jauhelihasta tulee tehtyä joskus  makaronilaatikkoa, joka on niin hyvää.  Kalaa ja kanaa menee eri muodoissa.

Pienin askelin tässä edetään. Ostin kirjan Puhdistu virkisty voi hyvin, täältä voit tilata sen. Mukavaa luettavaa selkein ohjein ei vain ruuasta vaan myös liikunnasta ja muustakin itsensä hemmottelusta. Luomu kasvonaamiosta lähtien. 24 h detoxpäivän pidin ja aikomuksena seuraavan kerran 3 päivän.
Mehulinko olisi ihan ehdoton, näissä ohjeissa kun on paljon tuoremehuja. Minä tosin pistin ainekset tehosekottimeen ja tein smoothien kun en omista mehulinkoa, vielä.

Jonkinlainen raakaravintokurssi olisi kyllä hyvä, sieltä saisi vinkkiä ja jos löytyisi vielä sellainen kurssi, jossa valmistettaisiin näitä ruokia niin vielä parempi, pitää katsastella ja kuulostella missä ja milloin.

Rakkaudella Maia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti