sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kivien parantava voima

Olen lueskellut ahkerasti tätä kirjaa


ja tehnyt itselleni kivihoitoja sekä todennut kivien parantavan voiman. Kurkkuchakrani olen saanut avattua sekä parannettua korvani "huputtamisen" ja korjattua tasapainoaistiani samalla. Lue täältä lisää.

Kivimeditaatio on voimallinen energian antaja ja mielen tasapainottaja. Muutaman kerran sitä tehneenä huomaan sen antaneen rauhallisuutta, hyväksymistä asioihin ja ennen kaikkea itseni hyväksymistä juuri tällaisena kuin olen.

Kivimeditaation voi tehdä esim. näin kuten tein tänään:

Asettelin kiviä tasaisesti lattialle joogamaton ympärille sekä kaikille chakroille kehoni päälle vielä omat kivet.
Tähtiportti ja sielutähti saivat vuorikristallikiteet tukemaan meditaatiota ja auttamaan keskittymisessä.
Kruunuchakraan asetin ametistipalan, sillä se vahvistaa henkisyyttä ja auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan.
Kausaalichakraan laitoin sinisen kalsedonin avaamaan kehon ylintä energiapumppua. Se vapauttaa ja avaa luovuutta. Auttaa hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Kirkastaa ajattelua ja ilmaisua.
Selestiitti (enkelikivi) otsachakraan rentouttamaan ja tasapainottamaan jing- ja jang-energioita.
Kurkkuchakralle aqua aura karkottamaan kielteisyyttä.
Sydänchakra sai pikkuruisen peridoottikiven avaamaan tunneperäisiä tukoksia.
Solarplexukseen asetin tiikerinsilmän intuitiota tukemaan.
Napachakra sai vuorikristallin.
Sakraalichakraan kuukiven poistamaan tukkeumia koko energiajärjestelmästä, jolloin energia pääsee virtaamaan terveellä tavalla.
Juurichakralle laitoin punaisen jaspiksen, sillä se tuo uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä, lievittää myös stressiä.
Maatähteen mustan obsidiaanin kasvattamaan psyykkisiä kykyjä.

Chakrakivet latasin vielä kunkin erikseen johtavalla vuorikristallillani. Niin voimallisia energialatauksia en muista vähään aikaan saaneni kuin nyt meditaation aikana,  toinen toistaan voimakkaat "hyristykset" kulkivat kehossani antaen voimallisen iloisen energian.

Kiviä kuljetan myös mukana töissä, joskus otan kiven joka puhuttelee minua ja joskus kysyn heilurilta mitä kiveä tarvitsen. Naurattaa ihan, kun pieni silkkipussukkani täyttyy toisinaan kivistä niin että ne jo painaa ihan kunnolla ja todellakin muistuttavat näinkin läsnäolollaan.

Hakusessa on nyt kivillä parantaminen-kurssi, vinkkejä otan vastaan jos joku teistä tietää missä päin sellaisia pidetään, itse en ole vielä pongannut.

Ihanaista alkavaa uutta viikkoa
Rakkaudella Maia

4 kommenttia:

 1. Valonpolun sivuilla on kristallihoitajakurssi ja sen voi suorittaa kotoa käsin. Tarkistin vielä, että tarvitset vain sähköpostin minne sinulle voidaan lähettää materiaalia. Käy lukemassa kurssista valonpolku- sivuilta, syksyn kurssi alkaa nyt syyskuussa!

  VastaaPoista
 2. Kävin jo siellä Valonpolulla, mutta mulle ei oikein istu tuo nettikurssi, senkään puoleen kun yhteydet eivät aina toimi täällä maalla ja toisekseen haluan että se on ihan kasvokkain tapahtuvaa opetusta ja toisten kurssilaisten tapaamista ja tiedonvaihtoa. Muutakin mielenkiintoista sieltä löytyi. kiitos vinkistä. Lähikaupungissa ei kyllä järjestetä mitään tällaisia, vahinko.

  VastaaPoista
 3. Kivihoitoja en ole koskaan kokeillut.. kuulostaa oikein mielenkiintoiselta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivet vievät kyllä mennessään ja ne voi ohjelmoida johonkin tiettyyn tarkoitukseen myös. Olen herkkä heräilemään yöllä ja testasin unettomuuteen sopivilla kivillä ja kyllähän ne toimii. Nauratti välillä kun kivet vaan helisi tyynynpäällisen sisällä kun asettelin sen hyvään asentoon ennen kun kävin nukkumaan.

   Poista