perjantai 9. elokuuta 2013

Hopeisella lammella

Viime sunnuntainen valomeditaatiotapaaminen lammella sujui tähän tapaan :

Meditoin taas valkoisella verannallamme, maadoitin itseni, pyysin suojausta ja "lähdin matkaan".
Lammelle oli jo kokoontunut paljon ihmisiä, osa oli kahlannut veteen ja kun tarkastelin sitä niin vesi näytti hopeiselta, paksulta aineelta. Sinne minäkin kahlasin, jännä hopean värinen "velli" loiskui pohkeitani vasten, mutta se ei tuntunut epämiellyttävältä, joten sukelsin ja veden alla oli hopeakuplia poreilevana ympärilläni, ponkaisin sieltä korkealle taivaalle ja samantien takaisin alas lampeen. Siellä täällä oli muitakin, jotka pinkaisivat ylös lammesta voimalla korkealle.
 Tässä vaiheessa jostakin syystä mun takapuoleni puutui niin pahasti, että oli pakko keskeyttää sessio ja yritin jatkaa omassa sängyssäni, mutta nukahdin enkä muista sitä pääsinkö kenties takaisin lammelle. Lyhyt, mutta mielenkiintoinen reissu tällä kertaa.

Rakkaudela Maia

2 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoista miten meditaatiossa nähdään aina saman tyylisiä mielikuvia maasta tai ihmisestä riippumatta. Yksityiskohdat ovat erilaisia, mutta samanlainen linja niistä löytyy. Tällä kertaa meditaatio tuntui olevan hieman kevyempi ja antoi mahdollisuuden hauskanpitoon. Aishan blogissa kerrottiin myös seuraavassapostauksessa, että nyt ohjaus on jätetty hieman vähemmälle, koska verhojen takana käy niin kova kuhina ja asioita tapahtuu valtavia määriä meidän hyväksi meidän tietoisuuden ulkopuolella, siksi tämä hiljaisolo jos tuntuu ettei saa yhteyttä tuttuihin energioihin. Kyse on osiltaan kuulemma myös siitä, että oppisimme pikkuhiljaa alkaa luottamaan omiin voimiimme sen sijaan, että tukeutuisimme koko ajan muihin tahoihin. :) innolla odottaen syksyn alkua! Ps. Peukalo paketissa ja tikkejä muutama, saikkua tämä viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen itsessäni huomannut sen, että tukeudun muihin tahoihin vielä ehkä liikaakin, mutta on tullut jo oman intuition kuulemista kun se niin hämmästyttävästi työntyy esille. Yhtenäkin päivänä läksin kaupunkiin teemailtaan erääseen hoitolaan ja ajattelin kotiristeyksestä kääntyessäni kaupunkia kohti, että tarkastanpa netistä onko ko. sessiota ollenkaan kun olen varma että on sairaustapaus. No puhelimellani en päässyt nettiin, ei ollut yhteyksiä ja niinpä lähdin kohti kaupunkia huomatakseni perille päästessäni, että se sairaustapaushan se - eli peruttu oli, kyllä harmittelin ensin niin kovaa kun turhaa ajamista oli 40 km, mutta sitten ilostuinkin kun huomasin että oma sisäinen ääneni tiesi sen jo, olisi pitänyt kuunnella. Eikä ko. yrittäjä ollut laittanut nettiin minkäänlaista tietoa sairaustapauksesta, täytynee seuraavalla kerralla soittaa ennen kuin lähtee kun noita km:kin on niin paljon, riittää kun kaupunkiin ajaa työpäivänä :) Iiik peukalo paketissa, mitä ihmettä?? Sulla oli niin rankka työjakso takana, että ylhäältä katsottiin pakottava tarve antaa sulle hengähdystauko vaikka vähän rajusti, mutta kerkeet toipua ennen kuin lomasi alkaa :)
   Tänään muuten olen pitänyt sessioita aamusta asti ja niin voimakkaita energioita olen ladannut itseeni värien kera että oksat pois. Olen joogannutkin ja nukkunut 1,5 h päikkärit ja sitten menin riippukeinuun tekemään chakrameditaation malliin Enkeli koodi-kirjasta, siinä jossa on chakrat ikään kuin erivärisiä huoneita, kovin mielenkiintoinen siitäkin tuli.

   Poista