lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kosmista energiaa kalliolla meditoiden

Jo jonkin aikaa mieleni on tehnyt käydä meditoimassa Astuvansalmen kalliomaalauksilla Ristiinassa. Se on pyhä paikka  - uhripaikka menneiltä ajoilta. Kalliomaalaukset ovat juuri ja juuri nähtävissä ja niitä katsellessa tuli kyllä niin venka tunne - mietin miten ne on saatu niin korkealle ja ketkä ne ovat tehneet. Miten ihmiset ovat asuneet ja eläneet siihen aikaan.

Kämmen näkyy selvästi vielä kalliomaalauksessa.Kivet olivat tietysti mukanani ja ne puhdistin ensin rannassa. Olisi tehnyt mieli uimaan, vesi oli ihanan lämmintä.Johtava vuorikristallisauvani pääsi puhdistautumaan Saimaan aalloilla.


Katsokaa tätä maisemaa! Aivan huikea. Vähän vatsanpohjassa vihlaisi kun asetuin kivenkoloon istumaan. Kallio pudottautuu alas heti tuon männyn kohdalla.
Täällä haaveilen joskus meditoivani täydenkuun aikaan. Huikeaa näkymää joka suuntaan ja tulee melkein tunne kuin istuisi lähempänä taivasta.


Kalliolta on kömytty alas ja kotimatkalla otin kuvan puun juurakosta. Kalliolla se on seissyt aikansa ja myrsky varmaankin kaatanut sen. Ihmeesti ne puut vaan pysyvät pystyssä, vaikka juuret menevät kalliota pitkin eivätkä voi ottaa tukea maasta.
Tämä on hauskan näköinen ja saa mielikuvituksen liikkeelle...


Valoa ja iloa viikonloppuunne.
Rakkaudella Maia


4 kommenttia:

 1. Ihana fiilis välittyy kuvistasi. Luonto on kyllä upea ja antaa voimaa. Hyvä idea tuo kivien puhdistaminen luonnossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uskomattoman nöyrä ja kiitollinen olo tuolla tuli. Uskon että luonnossa puhdistuksen lisäksi saavat mahtavaa energiaa.

   Poista
 2. Kiitos Maia vierailusta ja kommentista.. muistaakseni salama oli päällä kuvaa ottaessa:)

  VastaaPoista
 3. Toivon että sait vahvistusta täältäkin enkelipalloille.

  VastaaPoista