maanantai 18. maaliskuuta 2013

Voimaannu viikonloppu Seinäjoella

Hieno viikonloppu takana Seinäjoella Voimaannu messuilla miniäni kanssa. Perjantaista sunnuntaihin valmiissa ruokapöydässä (hotellilla) ja aivan ihania tapaamisia messuilla.
Lauantaina kokeilin ensimmäisenä Horstman-tekniikkaa lonkkaan ja polvien nivelrikkoon, hoitaja oli mukava ja kertoi miten tämä tekniikka toimii. Olin hämmästynyt miten jaksoin nämä kaksi päivää olla jalkojen päällä ilman minkäänlaista kolotusta! Yleensä saan aina polvet kipeiksi kovalla kävellessä muutaman tunnin jälkeen ja sen takia työssä oleminenkin on välillä haasteellista, mutta nyt jalat tuntuivat todella kevyiltä ja virkeiltä. Kannattaa kokeilla ja tämä oli ihan pintaraapaisu vain, 15 min hoito.

Ihania kiviä lähti matkaani kristallipallosta pyramidiin. Niistä teen postausta tuonnempana.

Lauantaille iso miinus oli Airi Ojan Entiset elämät esiin numerologian avulla, jossa oviraha oli 5 e ja meni kyllä kankkulan kaivoon, tuli ihan rahastuksen maku koko touhusta. Hän oli varannut tai oli varattu liian pieni tila, joten vaihdettiin luentosaliin joka sai olla käytössä vain 45 min, kun hänelle oli varattu 1 h esittelyä. Kaikkine siirtymineen ja paikalle asettumisineen sekä rahastuksineen aikaa kului ja 12.40 tultiin sanomaan että 5 min kuluttua on aika loppu. Olisiko koko episodi kestänyt 1/2 tuntia tai vähän yli. "Luento" käsitti naisen ja miehen antamien syntymäaikojen pohdintaa (kahdesta paikallaolijasta) joka ei kertonut monillekkaan mitään, uskallan kyllä sanoa monikossa sillä varmasti oli muitakin joita harmitti moinen. Sekavaa ylimalkaista toimintaa. Ehkä hän pelkäsi, että asiakkaat eivät tule "luukulle" kyselemään numerologiasta mitään jos täällä "luennolla" selvitetään liikaa. Mene ja tiedä, mutta olisi hän voinut jotenkin edes sanoa pahoittelevansa tätä lyhyeksi käynyttä "luentoaan".

Onneksi sunnuntaina pelasti messuilun Päivi Kaskimäki aivan hurmaavalla esiintymisellään ja loistavalla selonteolla Maya-kalenterin päivityksistä - uuden kosmisen syklin käynnistyessä. Tunti oli ilmainen ja kului nopeasti. Hänellä on ilmiömäinen kyky saada ihmiset välillä nauramaan ja hän selitti asioita konkreettisesti esimerkein ja selväsanaisesti. Kiitos kiitos kiitos Päivi. Minulle avautui aivan uudella tavalla Maya-kalenteri.

Kävin myös taiteilija Anne Pummilan "vastaanotolla", hän piirsi intuitiolla henkioppaani kuvaa ja aloitti sen messuilla jatkaen myöhemmin kotonaan. Annen tekemä luonteeni analyysi ja henkioppaani esiin tuominen sai minut herkistymään ihan kyyneliin. Tunnistin itseni niin hänen sanoistaan. Luonnos oli jo sellainen, että olisin ottanut sen iloiten mukaani, mutta odotan nyt innolla sitä lopullista taulua mikä sieltä tulee. Ihanaa Anne kiitos kiitos kiitos.

Ulla Niskasen Voimaeläimet, valoneläimet, oppaina ja auttajina oli myös mielenkiintoista kuultavaa. Aion perehtyä tähän paremmin Ullan tavattuani. Kiitos kiitos kiitos.

Sunnuntai huipentui Kirsi Rannon Voimaannu enkeli-ilossa. Kirsi on hyvä puhumaan ja kertoi hauskasti ja rennosti erilaisia tapahtumia omasta elämästä enkeleiden kanssa. Viestiä tuli enkeleiltä ja tunnelma oli välillä koskettavan hiljaisen harrasta. Kiitos kiitos kiitos Kirsi. Oivalluksia tarttui mukaan ja usko enkeleihin sen kuin vahvistuu vain.

Miehellekin toin tuliaiset Lakeuden Alpakat-sukkatöppösten myötä. Aivan ihanat parantavat töppöset uskon.

Kirjoja ostin myös ja niistä laitan myöhemmin vähän selostusta tänne, josko teistä joku saisi siitä kirjavinkkiä itselleen. Ja aivan ihana yllätys oli miniälläni - sain häneltä jooga-kirjan, johon aion tutustua nyt heti kun lopetan postauksen teon, halaus Sinulle ja kiitos kiitos kiitos mukavasta seurasta.

Ihanaa alkanutta viikkoa ystävät, rakkaudella Maia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti