torstai 28. maaliskuuta 2013

Enkelin kosketus

Minä kun olen niin rukoillut enkeleitä ilmeentymään itselleni tavalla tai toisella ja yhtenä päivänä meditoidessani ruokailuhuoneen lattialla pötköllään auringon lämmössä taas jälleen pyysin sitä: Rakkaat enkelit, voisitteko jotenkin ilmoittaa olemassa olostanne - hetken siinä kuulostelin - ei mitään, joten haastelin heille lisää: Te ihan selvästi nyt keskustelette keskenänne siitä, että annetaanko tuolle naisimmeiselle merkkiä vai kiusataanko vielä vähän, kuulen teidän nauravan. JA sitten tunsin oikeassa kyljessäni pukkauksen, sitten toisen ja ikään kuin joku olisi työntänyt minua kyljestä. SEN jälkeen oikeaan korvannipukkaani tartuttiin ja pideltiin siitä hetki kiinni, TUNSIN ruokailuhuoneessa olevan ison enkelin, jonka pää hipoi kattoa ja en voinut kuin hymyillä leveästi ja sanoa heille kiitos kiitos kiitos.

Joskus minua muutenkin naurattaa nämä "touhuni", herättyäni kirjoitan 10 kiitollisuutta vihkooni ja joogaan. Sen jälkeen haalin kaikki chakrakiveni ja käyn pitkäkseni asetellen kivet chakrojen päälle, ja viimeisin on kuin piste i:n päälle, eli atsuriitti otsachakran kohdalla. Pikkuruinen sininen rosoinen kivi keikkuu siinä ja täydentää hetkeni. Että tämä kaikki saa minut niin onnelliseksi - ei siihen paljoa tarvita.

Atsuriitti avaa selvänäköisyyttä ja on intuitioita voimistava ja kehittävä kivi. Se myös puhdistaa menneisyyttä.

Minulle on tullut tavaksi valita yksi tai kaksi kiveä, päivästä riippuen, mukaan töihin. Niiden sileyttä pintaa hivellessä välillä työn touhussa saan hyviä viboja päivään ja myös apua kinkkisiin tilanteisiin.

Tällä kertaa ei enempää. Toivotan teille oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa ja enkelivaloa!

Rakkaudella Maia

Ai niin vielä se, että eilen oli himppa kiire lääkäriin ja pyysin parkkienkeliä järjestämään minulle tilaa talon edessä ja IHANAA siinähän oli tilaa. Yleensä kauppakeskuksen oven edusta on aina täynnä, kiitos kiitos kiitos.6 kommenttia:

 1. Hei, nuo enkelit ilmestyvät aina tavalla tai toisella pyydettäessä.Tuoden ihmeensä meille. Sinulla on ihanat sivut. Oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa Sinulle.

  http://mandalatuvassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo kun jätit kauniin viestisi. Blogiasi käyn lukemassa ja pidän siitä paljon. Kiitos sinulle siitä.

   Poista
 2. Moikka,

  Aivan ihania uusia yhteydenottoja! Eikö olekkin mahtavaa, miten nämä pikku ilostuttajat tuovat iloa ja energiaa päiviin. Olen huomannut heidän läsnäolonsa nyt myös töissäni ja joka kerta he saavat valtavan hymyn huulilleni :) He selvästikin käyvät muistuttelemassa minulle, ettei asioita tarvitse tehdä niin vakavalla naamalla :) Kiireessä se kun niin helposti unohtuu :) Kiviä on kokeiltu täälläkin, mutta nyt elimistöni on selvästi ollut liian väsyksissä koska olen monesti nukahtanut meditoinnin aikana. Sinä kun olet jo tutustunut enemmän tuohon reikiin, niin osaisitko sanoa miksi jossain chakrojen kohdalla aurakenttä tuntuu todella vahvasti, siis niin vahvasti ettei kädet meinaa riittää? Haluaisin tietää onko se ns. Ylivuotavuutta vai vaan hyvin vahva aurakenttä? Koko juuri - solar plexus alueella tunnen aurani todella voimakkaasti jopa kädet ojennettuina suoraksi eteenpäin kyynärpäistä. Tälleen kämmeniä pidellen mahaani päin, tuntuu kuin silittelisin omaa mahaani, tunnen hengityksen käsissäni ja käden liikkeet mahassani. Osaisitkohan auttaa? Tuleeko mieleen ajatuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon en osaa sanoa mitään, aikas vahvasti koet omat chakrasi. Tuossa sivupalkissa on reikihoitajalle linkki, kysäisepä häneltä - Marjan reikipolku. Kiitos viestistäsi. Ihanaista enkeli Pitkääperjantaita :)

   Poista
 3. Heippa! Löysin juuri sivuillesi ja luen ja luen... ja pidän :)

  Kurkkaa blogistani, siellä myös hieman enkeleistä (on kyllä ihan muutakin, kaikkea elämästämme) www.merikuu.blogspot.com

  Valoisaa päivää toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merikuu viestistäsi. Toivottavasti tulet toistekin.

   Poista